Turpina Carnikavas novada popularizēšanu ārvalstu tūrisma izstādēs

.

Izstade Maskava1 800Šī gada otrajā pusē Carnikavas novada dome, turpinot sadarbības līgumu projektā ar Jūrmalas pilsētas domi, piedalīsies vairākās starptautiskās izstādēs, lai popularizētu Carnikavas novadu.
 
Dalība izstādēs norisinās projekta „Jūrmalas kūrortpilsētas dalība ārvalstu starptautiskajās tūrisma izstādēs, gadatirgos un konferencēs – 2015" ietvaros.
 
Bez Carnikavas novada domes un Jūrmalas pilsētas domes projektā piedalās arī „Latvijas Restorānu un viesnīcu asociācija", kā arī SIA „Hotel Jūrmala Spa", SIA „SANARE-KRC JAUNĶEMERI" un vairākas „SEMARAH HOTEL MANAGEMENT" grupas viesnīcas un tūrisma aģentūras.
 
Projekta ietvaros ir ieplānota dalība 11 tūrisma izstādēs, kuras notiek no 2015.gada marta līdz decembrim stratēģiskajos ārvalstu mērķtirgos: Krievijā, Baltkrievijā, Norvēģijā, Somijā, un Zviedrijā. Carnikavas novads tiks pārstāvēts Zviedrijā, Stokholmā izstādē „ALLT FOR HALSAN".
 
Carnikavas novada domes dalība tūrisma izstādēs un gadatirgos tiek organizēta Jūrmalas vai Latvijas nacionālajā tūrisma stendā. Piedalīšanās tūrisma izstādēs ārvalstīs ir lieliska iespēja reklamēt Carnikavas novadu citu valstu iedzīvotājiem, kuriem ir interese apmeklēt Latviju, kā arī satikties ar tūrisma profesionāļiem un žurnālistiem no citām valstīm, lai veicinātu turpmāko sadarbību. Dalība šāda mēroga tūrisma izstādēs sniedz iespēju piesaistīt jaunus potenciālos viesus Carnikavas novadam kā tūrisma galamērķim Vidzemes piekrastē.
 
Informācija par projektu:
2015. gada 23. janvārī Carnikavas novada dome kopā ar Jūrmalas pilsētas domi noslēdza līgumu Nr. L-ĀTA-15-2519ar v/a „Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra" par projektu Nr. ĀTA/2.3.1.1.1/14/69/015 „Jūrmalas kūrortpilsētas dalība ārvalstu starptautiskajās tūrisma izstādēs, gadatirgos un konferencēs– 2015/2" īstenošanu, ko 70% apmērā līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds.
 
logotipi
    Ieguldijums tava nakotne
Share on Facebook Tweet