Notiek papildu pieteikšanās bērnu un jauniešu vasaras nometnēm

.

berni nometne 800No 4. jūnija plkst. 13.00 līdz 13. jūnija plkst. 22.00 (izņemot nometni “Dzīve mežā, uz kuras brīvajām vietām pieteikšana noslēgsies 7. jūnija plkst. 22.00 – sakarā ar nometnes sākumu š.g. 14. jūnijā)) notiek elektroniskā pieteikšanās uz brīvajām vietām bērnu un jauniešu vasaras nometnēs, kuras guvušas finansiālu atbalstu no Carnikavas novada pašvaldības.

Pieteikties nometnēm var ŠEIT.

Ar nometņu sarakstu, kurās ir brīvās vietas, un programmām var iepazīties ŠEIT.

Vēršam uzmanību, ka 27.maijā Ministru kabineta 09.06.2020. noteikumos Nr.360 “Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai” tika veikti grozījumi attiecībā uz nometņu organizēšanu. Valdības lēmums paredz, ka bērnu nometnes atļauts rīkot no 14. jūnija, vienā grupā uzņemot ne vairāk kā 20 dalībniekus un ievērojot virkni drošības nosacījumu.

Informējam, ka abas Latvijas bērnu un jauniešu sporta asociācijas rīkotās nometnes ir atceltas (“Bērnu vieglatlētikas olimpiskā nedēļa”, kas bija plānota no 14.06.-20.06.2021. un “Vispārējās fiziskās sagatavotības (VFS) sporta nometne", kas bija plānota no 28.06.-07.07.2021.).

Kā jau vēstīts iepriekš, uz līdzfinansētajām vietām var pieteikt Carnikavas novadā deklarētus bērnus un jauniešus. Kalendārajā gadā līdzfinansētā vieta tiek apstiprināta tikai vienā nometnē, tāpēc aicinām bērnus un viņu vecākus kārtīgi izvērtēt, kuru nometni bērns labprātāk apmeklētu. Par pārējām interesējošām nometnēm lūdzam interesēties personīgi pie nometņu vadītājiem.

Pieteikumi tiks izvērtēti un līdzfinansēta dalība nometnē tiks piešķirta šādā prioritārā secībā:
1) novadā deklarētiem bērniem ar īpašām un/vai speciālām vajadzībām (ja izvēlētās nometnes organizators piedāvā šādu iespēju) un maznodrošināto vai trūcīgo ģimeņu bērniem;
2) novadā deklarētiem bērniem no daudzbērnu ģimenes (trīs un vairāk bērni), kuru vismaz viena vecāka dzīvesvieta ir deklarēta Carnikavas novadā;
3) novadā deklarētiem bērniem, kuru vismaz viena vecāka dzīvesvieta ir deklarēta Carnikavas novadā;
4) rindas kārtībā pārējiem novadā deklarētiem bērniem.

Jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar Carnikavas novada domes Izglītības nodaļas vadītāju Aiju Kalvāni pa tālr. 26544669 vai rakstot uz e-pastu .

Share on Facebook Tweet