Augustā sāksies nodarbības jogai uz krēsliem

.

joga uz kresliem 2020No 19. augusta līdz 21. oktobrim brīvā laika pavadīšanas centrā “Kadiķis”, Kalngalē katru trešdienu no plkst. 10.00 notiks bezmaksas nodarbības “Joga uz krēsliem”. Nodarbības notiks projekta konkursa “Sabiedrība ar dvēseli” ietvaros, kam piešķirts finansējums 750 eiro.

Kāpēc apmeklēt “Joga uz krēsliem” nodarbības?
- Saglabāsiet un uzlabosiet savu fizisko un emocionālo pašsajūtu. Ar vingrinājumu palīdzību varēsiet labāk kustēties, būsiet spēcīgāki, kā arī uzlabosies emocionālais stāvoklis. Cilvēki, kas vingro, jūtas spēcīgāki un veselāki!
- Apgūsiet kā pareizi elpot dažādās dzīves situācijās. Atbilstoša elpošana palīdz nomierināties vai gluži otrādi – ķermeni aktivizēt, gūt spēku un enerģiju. Pareiza elpošana uzlabo skābekļa apgādi, vielmaiņu, līdzsvaro nervu sistēmu, uzlabotu enerģiju plūsmu ķermenī un vispārējo pašsajūtu.
- Iegūsiet praktiskas zināšanas kā ilgāk saglabāt veselību un uzturēt labu pašsajūtu pašu spēkiem. Vingrinājumi ir vienkārši un efektīvi. Tos apgūsiet un varēsiet praktizēt individuāli mājās.

Piesakieties nodarbībai, zvanot pa tālr. 26449636 jogas instruktorei Inārai Liseckai.

Noderīgi zināt:
- Jogas vingrinājumu izpildei būs piemērots jebkurš ērts apģērbs, kas ļauj brīvi un aktīvi kustēties. Kājās - zeķes vai basas kājas (pēc izvēles).
- Uz nodarbību lūgums ierasties vismaz 15 minūtes pirms tās sākuma.
- Pirms nodarbības vēlams neēst vismaz 2 stundas.

Joga ir gadu tūkstošiem sena ķermeņa veselības uzturēšanas un atjaunošanas metode. Joga uz krēsliem ir piemērota visu vecumu cilvēkiem, īpaši senioriem.

Share on Facebook Tweet