Jaunatnes iniciatīvu projekts “restart Carnikava” turpina iesaistīt jauniešus aktivitātēs

.

dueport foto projekts restart ar logoŠā gada 5. maijā, ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus, Carnikavas jaunieši sagaidīja sen gaidīto iespēju satikties un komunicēt klātienē "PuMPuRS" Jaunatnes iniciatīvu projekta “restart Carnikava” ietvaros.
 
Jaunieši tikās ar projektu vadītāju Alisi Timermani un lektoriem Līgu Birzi-Spoģi un Ervīnu Smoļinu un ieklausījās lektoru profesiju dzīvesstāstos un guva iedvesmu, ka reizēm hobiju iespējams pārvērst par pamatdarbu un gūt no tā prieku. Tā kā tuvojās Mātes diena, tad floristes L. Birzes-Spoģes iedrošināti, jaunieši izgatavoja pārsteigumu sveicienu mammām. Aktivitāšu ietvaros notika arī orientēšanās aktivitāte Carnikavas apkārtnē.
 
Jūnija vidū 20 Carnikavas jauniešiem paredzēta diennakts nometne, kurā būs iespēja iesaistīties dažādā veida saliedēšanas aktivitātēs un neformālās izglītības apguvē.

Projekta aktivitātes jauniešiem ir bezmaksas. Šo jaunatnes projektu finansē ESF projekts Nr.8.3.4.0/16/I/001 "Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai".

Share on Facebook Tweet