8. jūnijā notiks tiešsaistes tikšanās par iedzīvotāju kopienu "Vieda Carnikava"

.

viedais ciems galaJa tevi aizrauj ideju radīšanas un attīstīšanas process, saredzi pilnveidošanās un citas attīstības iespējas Carnikavas ciemā, tad piedalies tiešsaistes pasākumā 8. jūnijā, kur būs iespēja uzzināt, kas ir viedais ciems un kā par tādu varētu kļūt arī Carnikava!

Tiešsaistes tikšanās laikā notiks arī praktiska darbošanās, tiks veikta Carnikavas ciema SVID analīze, noteiktas ciema stiprās un vājās puses, lai kopīgi rastu viedus risinājumus problēmu risināšanai.

Pasākuma laiks: 8. jūnijs plkst. 16.0020.00
Pasākuma norises vieta: tiešsaistē, Zoom platformā
Pasākumu vadīs: pasākumu vadīs lektores Zanda Dimanta Svilpe, kura vadījusi Alsungas viedā ciema atbalsta projektu, un Inese Šubēvica, kura vairāk nekā 20 gadus aktīvi iesaistās kopienu veidošanā Latvijā un ārvalstīs, vada apmācības un moderē daudzveidīgus pasākumus.
Pasākumu finansē: Eiropas Jūrlietu un zivsaimniecības fonds, Projekts "Ceļā uz viedumu piekrastēs" Nr. 20-00-F043.0443-000001

Pieteikuma anketa pasākumam pieejama ŠEIT.

Projekta moderatore Elīna Klindžāne stāsta, ka šī ir pirmā tikšanās, un mērķis ir pulcēt aktīvus carnikaviešus (gan jaunpienācējus, gan tos, kas te dzīvo kopš dzimšanas), jauniešus, seniorus, uzņēmējus, pašvaldības un citu Carnikavā esošu kopienu pārstāvjus u.c. "Ar pieaicināto ekspertu palīdzību mūsu uzdevums būs apzināt Carnikavas ciema resursus, definēt izaicinājumus un rezultātā rast viedos risinājumus un inovatīvas idejas! To, protams, mēs nevaram sasniegt vienā tikšanās reizē, tādēļ šī tikšanās ir iepazīšanās un balstīta uz teorētisko bāzi, ko eksperti izklāstīs, bet ir jābūt gataviem arī līdzdarboties."

E. Klindžāne iedrošina ja šķiet, ka šis pasākums tevi interesē, noteikti pamēģini, jo izstāties var vienmēr! "Cerams, mums kopā izdosies izveidot saliedētu komandu, kuras mērķis ir dzīves kvalitātes uzlabošana Carnikavas ciemā. Būtu taču feini, ja vīzija par Carnikavas ciema attīstību piepildītos?"

Kopienas "Viedā Carnikava" vīzija ir: "Modernas dzīves labumi Carnikavā līdzāspastāv un mijiedarbojas ar dabas mieru un harmoniju. Carnikavā ir patīkami dzīvot, jo tā galvenā vērtība ir iedzīvotājs, izvirzot mērķi – augsta dzīves kvalitāte. UZ izaugsmi vērsts ciems ar sakārtotu infrastruktūru, plašu kultūras un sporta dzīvi, saliedētām un darboties spējīgām kopienām, kurām ir ietekme uz notiekošo."

Jautājumu vai neskaidrību gadījumā sazinies ar projekta moderatori E. Klindžāni rakstot uz e-pastu  vai zvanot pa tālr. 29324259.

Veidosim jaunu, saliedētu iedzīvotāju kopienu "Vieda Carnikava", piepildīsim Carnikavu ar jaunām, inovatīvām idejām! Būsim aktīvi, radoši, pozitīvi un uz izaugsmi vērsti!

juras zeme jurlietu logo

Share on Facebook Tweet