Carnikavas Novadpētniecības centrs 5. jūnijā ver durvis apmeklētājiem

.

Muzejs virtuve 800Carnikavas Novadpētniecības tāpat kā citi Latvijas muzeji 5. jūnijā atkal atver durvis apmeklētājiem! Novadpētniecības centra viesiem būs pieejama arī iekštelpu ekspozīcija.
 

Apmeklējot Novadpētniecības centru, jāņem vērā, ka:

  • centrs būs atvērts tikai individuālam apmeklējumam vai apmeklētājiem no vienas mājsaimniecības;
  • ienākot telpās, jāievēro visi valstī noteiktie epidemioloģiskie nosacījumi (ieeja Novadpētniecības centrā tikai ar sejas maskām, 2 m distances ievērošana, roku dezinficēšana u. c.). Šos pasākumus aicinām ievērot arī mūsu pagalma apmeklētājiem.
  • ja vērojamas saslimšanas pazīmes, aicinām atlikt apciemojumu uz vēlāku laiku;
  • vēlams iepriekš pieteikt vizīti pa tālruni 29128086 vai rakstot uz e-pasta adresi vai – citādi var rasties situācija, ka apmeklētājiem jāuzgaida ārpus Novadpētniecības centra;
  • reizi divās stundās Novadpētniecības centru slēgs uz noteiktu laiku, lai izvēdinātu telpas un veiktu dezinfekciju;
  • aicinām sekot Carnikavas Novadpētniecības centra darbinieku norādījumiem un izvietotajām zīmēm.
Informējam, ka jaunajā nojumē Novadpētniecības centra teritorijā pastāvīgā ekspozīcijā izvietotas lielizmēra planšetes “Carnikavas novadam 29”, kurās apkopoti nozīmīgākie notikumi novada dzīvē 29 gadu laikā attīstībā, kultūrā, sportā un citās jomās. Viesiem tās var sniegt labu ieskatu novada dzīvē, savukārt novadniekiem atgādināt par piedzīvotiem vai nezināmiem notikumiem, pagātnes faktiem u.tml.

Uz tikšanos Carnikavas Novadpētniecības centrā!

Share on Facebook Tweet