Aicinām izmantot iespēju pieteikties NĪN atlaidei

.

maja nin unsplashCarnikavas novada domes saistošie noteikumi nosaka, ka 2021. gadā par vienu mājokli tiek piemērots nekustamā īpašuma nodokļa (NĪN) atvieglojums – 90 %. Atgādinām, ka pieteikties NĪN atvieglojumiem iespējams jebkurā laikā visa gada garumā, vēršoties Carnikavas novada domē ar iesniegumu. Atvieglojums tiek piemērots ar nākamo mēnesi pēc iesnieguma iesniegšanas.

Tiesības saņemt šo atvieglojumu ir ikvienam nodokļu maksātājam, kurš ir deklarējis dzīvesvietu Carnikavas novadā savā nekustamajā īpašumā – mājā vai dzīvoklī, un kam nav nekustamā īpašuma nodokļu parādu par iepriekšējiem nodokļa taksācijas periodiem.
Elektroniski iesniegums pieejams ŠEIT (pirms aizpildīšanas to nepieciešams lejupielādēt jūsu datorā!) un to var iesniegt:
- elektroniski:
1. autorizējieties Latvija.lv;
2. izvēlieties Carnikavas novada dome;
3. aizpildiet prasītos laukus un pievienojiet iepriekš sagatavoto iesniegumu.
- papīra formātā pa pastu uz adresi Carnikavas novada dome, Stacijas iela 5, Carnikava, Carnikavas novads, LV–2163 vai iemetot pastkastītē, kas atrodas pie Carnikavas novada domes ēkas Stacijas ielā 5.

Atgādinām, ka iesniegumu par atvieglojumu piešķiršanu nepieciešams iesniegt katru gadu. Jautājumu gadījumā aicinām zvanīt uz tālr. 67993418.
Share on Facebook Tweet