Rakstos

Drukāt

PAPILDINĀTA ZIŅA: Novadniekiem iespēja bez maksas apgūt braukšanu ar airu dēli jeb SUP

.

SUP ButaforiInformējam, ka visas vietas SUP apmācību grupās aizņemtas.

Ar Eiropas sociālā fonda (ESF) finansiālu atbalstu Carnikavas novada iedzīvotājiem arī šogad ir iespēja piedalīties bezmaksas nodarbībās braukšanā ar airu dēlis jeb SUP (stand up paddle board - angļu val.).

Nodarbībām var pieteikties jebkurš interesents, paredzēts, ka projekta aktivitātes ietvaros nodarbībās varēs piedalīties vismaz 30 cilvēku. Ņemot vērā lielo iedzīvotāju interesi un pagājušā gada pieredzi, aicinām pieteikties nodarbībām laikus.

Drīzumā notiks trīs nodarbības:
- 26. augustā  plkst. 10.00-12.30 un 12.30 -15.00 pie Lilastes ezera (Porto Resort);
- 1. septembrī no plkst. 10.00-12.30 pie Lilastes ezera (Porto Resort).

Ikvienam dalībniekam, kurš piedalīsies projektā, pirms nodarbības jāaizpilda aptaujas anketa un jāparakstās dalībnieku sarakstā. SUP apmācību nodrošina SIA "Reklāmas un servisa firma "Butafori"" (foto - no uzņēmuma arhīva). Aicinām pieteikt dalību nodarbībās, rakstot uz e-pasta adresi: , norādot vēlamo nodarbības datumu.

Aicinām novadniekus apgūt jaunas iemaņas un aktīvi pavadīt brīvo laiku!

Par projektu:
Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/046 "Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Carnikavas novadā" mērķis ir - veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumu pieejamības uzlabošana Carnikavas novada iedzīvotājiem, jo īpaši, teritoriālās nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem, īstenojot vietēja mēroga pasākumus.

Projekta ietvaros apstiprinātais budžets ir 70 263,00 EUR.
Projekts tiks īstenots līdz 2019. gada 31. decembrim.

ES 2020 ESF

Share on Facebook Tweet