Rakstos

Drukāt

E-prasmju nedēļa jaunām datorprasmēm

.

dators rakstaKā jau ziņots, arī šogad Carnikavas novads iesaistīsies "E-prasmju nedēļas" aktivitātēs laikā no 24. – 28. martam, un interesentiem vēl ir iespējams pieteikties jaunu prasmju apgūšanai.
 
25. martā no plkst. 14.30 Carnikavas pamatskolas datorklasē notiks aktivitāte pieaugušajiem par internetbankas pakalpojumu izmantošanu. Pasākumu vadīs AS „Swedbank" servisa projektu vadītāja Līga Krievāne – Kalniņa. Interesentus lūdzam pieteikties, zvanot pa tālr. 25936485 vai rakstot uz e-pastu: .
 
27. martā visas dienas garumā dažādās aktivitātēs iesaistīsies skolēni. No plkst. 9.00 alternatīvās aprūpes centrā „Pīlādzis" 9. klases skolēniem notiks praktiskais seminārs par datora uzbūvi un darbības principiem. No plkst. 14.00 „Pīlādzī" laipni aicināti jaunāko klašu skolēni, un semināru vadīs Carnikavas novada domes datortehnikas inženieris Māris Lazdiņš. Lūdzam jaunāko klašu skolēnus pieteikties elektroniski, atsūtot pieteikumu uz e-pastu: .
 
27. martā Carnikavas pamatskolas 3. klases bērniem būs iespēja apgūt zīmēšanu ar „Drawzit" datorprogrammu. Praktisko nodarbību vadīs informātikas skolotāja Ilze Mārdega.
 
E-prasmju nedela
 
E-prasmju nedēļas koordinatore Ināra Briede
Share on Facebook Tweet