Rakstos

Drukāt

No 28.marta būtiski mainās vilcienu kustības grafiks Skultes dzelzceļa līnijā

.

PV vasaras kustibas saraksts 700x400pxAS “Pasažieru vilciens” informē, ka, sākot no šā gada 28.marta, būtiski mainīsies vilcienu kustības grafiks Carnikavas, Saulkrastu un Skultes virzienā. Elektrovilcienu atiešanas un pienākšanas laiki šajā līnijā, salīdzinot ar iepriekš spēkā esošo grafiku, atsevišķiem vilcieniem atšķirsies līdz pat pusstundai. Atsevišķiem reisiem ir mainīti arī maršrutu galapunkti.

Izmaiņas ir saistītas ar Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas pārbūvi, kuras laikā tiek slēgti četri galvenie sliežu ceļi, no kuriem trīs līdz šim tika izmantoti pasažieru pārvadāšanai, tāpēc pasažieru kustības nodrošināšanai nepieciešamā stacijas jauda ir samazināta.

Elektrovilcieni uz Carnikavu, Saulkrastiem un Skulti no Rīgas Centrālās stacijas turpmāk aties no 10., 11., 12. strupceļa vai 1. ceļa.

“Pasažieru vilciena” mājaslapā un mobilajā lietotnē publicētais vilcienu kustības saraksts, kas redzams 10 dienu uz priekšu, jau ietver vilcienu kustības grafika izmaiņas.

Ar vilcienu pamatsarakstu, kas stājas spēkā 28. martā, iespējams iepazīties “Pasažieru vilciena” mājaslapā: “Informācija pasažieriem – Vilcienu kopējais pamatsaraksts”
Share on Facebook Tweet