
Rakstos
Biedrība “Lauka Ceļotājs” aicina pievienoties kulinārā tūrisma piedāvājumiem “Rudzu ceļš” un tūrisma produktam “Sidra ceļš”

"Sidra ceļš" izstrādāšanai aicinām sidra ražotājus, kā arī veikalus, lauku labumu veikalus, restorānus, kafejnīcas, krogus, degustācijas istabas un vietas, kur tiek pārdots un piedāvāts no Latvijas aboliem darīts sidrs. Kopā veidosim materiālus un vietnes ceļotājiem un sidra cienītājiem, kas palīdzēs veicināt atpazīstamību un daudzināt sidru, kā mūsu pašu nacionālo vērtību un interesantu tūrisma produktu.
Pieteikt dalību Sidra ceļā TE.
"Rudzu ceļš" veidošanai aicinām pieteikties ne tikai rudzu maizes cepējus, bet arī ēdinātājus - viesu namus, krogus, kafejnīcas, restorānus, kas pasniedz rudzu maizes vai grauda ēdienus, kā arī tos, kuri ražo vai pasniedz no rudzu produkcijas gatavotus dzērienus (kvass, iesalas dzēriens u.c.). Ēdinātājiem šī ir iespēja popularizēt ēdienkārtēs jau iekļautos rudzu izstrādājumus, kā arī apgūt jaunus rudzu maizes pasniegšanas veidus un receptes ar kuriem papildināt savu piedāvājumu.
Pieteikt dalību Rudzu ceļā TE.
Projektu ietvaros dalībniekiem tiks dota iespēja piedalīties izzinošos semināros, meistarklasēs, dalība pašmāju un starptautiskās izstādēs un citos pasākumos. Detalizētāku informāciju par abiem projektiem Lauku ceļotājs plāno stāstīt divos izzinošos semināros - 22. janvārī Tukuma novadā par "Sidra ceļš" un 30. janvārī Ozolnieku novadā par "Rudzu ceļš". Pieteikšanās abiem semināriem notiek pie Ineses Orupas (e-pasta adrese: , telefona numurs: 67617600).
Projekti "Rudzu ceļš" (Nr.19-00-A01630-000002) un "Sidra ceļš" (Nr.19-00-A01630-000001) tiek īstenoti ar Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) atbalstu "Eiropas Lauksaimniecības fonds lauku attīstībai – Eiropa investē lauku apvidos". Projektus vēl atbalsta Zemkopības ministrija un Lauku atbalsta dienests.
Pieteikt dalību Sidra ceļā TE.
"Rudzu ceļš" veidošanai aicinām pieteikties ne tikai rudzu maizes cepējus, bet arī ēdinātājus - viesu namus, krogus, kafejnīcas, restorānus, kas pasniedz rudzu maizes vai grauda ēdienus, kā arī tos, kuri ražo vai pasniedz no rudzu produkcijas gatavotus dzērienus (kvass, iesalas dzēriens u.c.). Ēdinātājiem šī ir iespēja popularizēt ēdienkārtēs jau iekļautos rudzu izstrādājumus, kā arī apgūt jaunus rudzu maizes pasniegšanas veidus un receptes ar kuriem papildināt savu piedāvājumu.
Pieteikt dalību Rudzu ceļā TE.
Projektu ietvaros dalībniekiem tiks dota iespēja piedalīties izzinošos semināros, meistarklasēs, dalība pašmāju un starptautiskās izstādēs un citos pasākumos. Detalizētāku informāciju par abiem projektiem Lauku ceļotājs plāno stāstīt divos izzinošos semināros - 22. janvārī Tukuma novadā par "Sidra ceļš" un 30. janvārī Ozolnieku novadā par "Rudzu ceļš". Pieteikšanās abiem semināriem notiek pie Ineses Orupas (e-pasta adrese: , telefona numurs: 67617600).
Projekti "Rudzu ceļš" (Nr.19-00-A01630-000002) un "Sidra ceļš" (Nr.19-00-A01630-000001) tiek īstenoti ar Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) atbalstu "Eiropas Lauksaimniecības fonds lauku attīstībai – Eiropa investē lauku apvidos". Projektus vēl atbalsta Zemkopības ministrija un Lauku atbalsta dienests.