Rakstos

Drukāt

Dalies ar šī gada skaistākajiem mūsu novadā tvertajiem foto mirkļiem!

.

Rudens 800Carnikavas novadā ikdienā esam skaistuma lutināti – tuvumā ir Gaujas upes ainavas, 19 kilometru brīnišķīgas pludmales, savdabīgi un tik dažādi ezeri un dabas vērtību glabātājs – Piejūras dabas parks. To visu gan mēs, gan ceļotāji varam baudīt atpūtas brīžos dabā.
 
Gada sākumā sen neredzēti dāsni ziema dāvāja sniegu, aicinot doties žilbinošajā baltumā. Pavasaris nāca ar svaigu zaļumu un ziedoni, bet uz vasaras pilnbriedu gan nācās pagaidīt. Sagaidījām, izbaudījām, un tagad ainavās iekrāsojas košās rudens šķipsnas. Pāri visam augu gadu saule, mākoņi un vējš saliek savus akcentus ainavās.
 
Aicinām jūs dalīties ar šogad Carnikavas novadā iemūžinātajiem foto mirkļiem! Labo un skaisto vajag daudzināt – tad tā kļūst vēl vairāk.
 
Vēlamies izveidot 2017. gada skaistāko fotogrāfijās tverto mirkļu albumu, kas atspoguļo gan šī gada notikumus, gan dabas skaistumu. Vairākus foto, iespējams, iekļaus novada kalendārā 2018. gadam un citos materiālos, kuros stāstām par savu novadu.
 
Lūdzam līdz 31. oktobrim fotografēšanas entuziastus – novadniekus vai ceļotājus – sūtīt savus skaistākos fotoattēlus Carnikavas novada Tūrisma informācijas centram uz e-pasta adresi: . Sūtot fotoattēlus, lūdzam norādīt autora vārdu, uzvārdu, fotogrāfijas tapšanas vietu un, ja iespējams, datumu. Fotoattēla izšķirtspējai jābūt ne mazākai kā 2000 x 1500 pikseļi.
 
Dalies tvertajos mirkļos un bagātini novada skaisto skatu albumu!
 
Carnikavas novada Tūrisma informācijas centrs
Share on Facebook Tweet