Rakstos

Drukāt

Carnikavas novadu reklamē Tallinā

.

Turisms TallinaCarnikavas novada Tūrisma informācijas centrs (TIC) ar Vidzemes Tūrisma asociācijas pārstāvjiem (VTA) no 15. – 17. februārim piedalījās Tallinas Tūrisma izstādē „Tourest 2013".

Izstādes apmeklētājiem bija iespēja saņemt informāciju par projektu „CentralBalticCycling", Nēģu svētkiem un nēģu degustēšanu, kā arī iepazīties ar nakšņošanas un aktīvas atpūtas iespējām.

„Tourest" izstādes vienā zālē lielāka uzmanība tik veltīta vietējo galamērķu popularizēšanai, bet otrā zālē – ceļošanas iespējām pa kaimiņu valstīm un tālākiem galamērķiem. Uz vietas izstādē bija iespēja gan degustēt dažādu galamērķu tradicionālos ēdienus, gan arī iepazīties ar dažādiem eksotiskiem ceļojumiem. Izstādes telpās bija iekārtota skatuve māksliniekiem, kur skanēja dziesmas arī latviešu valodā. „Tourest" gadatirgus ir viens no lielākajiem Igaunijā, un apmeklētāju skaits šogad bija lielāks nekā pērn – 36 316 cilvēku, kuru vidū bija tūrisma profesionāļi, žurnālisti un mediju pārstāvji.

Izstādes stendu „Saviļņojošā Vidzeme" Carnikavas TIC pārstāvēja kopā ar VTA, Kurzemes Tūrisma asociāciju, Zemgales Tūrisma asociāciju, kā arī Saulkrastu, Salacgrīvas un Limbažu Tūrisma informācijas centriem. Dalība izstādē noritēja veiksmīgi un apmeklētāji ar patiesu prieku interesējās gan par projektu „CentralBalticCycling", gan arī tajā iesaistītiem novadiem.

„Saviļņojošā Vidzeme" izstādes laikā piedāvāja apmeklētājiem aizpildīt anketu, par ko bija iespējams iegūt lielākas un mazākas dāvaniņas. Kopumā Tallinas izstādē mūsu stenda aktivitātē piedalījās 137 dalībnieki un tika izdalītas 450 nēģu maizītes tiem, kuri iesaistījās atrakcijā – „nēģu mešana" murdā, kā arī dažādi citi suvenīri.

Informāciju sagatavoja:
Venta Alena

Share on Facebook Tweet