Rakstos

Drukāt

Carnikavas novads nesen popularizēts Skandināvijas valstīs un Igaunijā

.

TIC kopbildePēdējā pusgada laikā Carnikavas novads ticis popularizēts starptautiskās tūrisma izstādēs Zviedrijā, Norvēģijā, Somijā un Igaunijā. 
 
 
Zviedrijas starptautiskajā veselības izstādē „Allt for Halsan 2014" („Viss veselībai 2014"), kas no 2014. gada 5. līdz 10. novembrim norisinājās galvaspilsētā Stokholmā, Carnikavas novads piedalījās pirmo reizi. Izstādes apmeklētājiem tika piedāvāta „Central Baltic Cycling" velotūrisma karte zviedru valodā, Vidzemes piekrastes tūrisma karte angļu valodā, Carnikavas novada ceļotāju brošūra angļu valodā, Zaļā mantojuma kultūras karte angļu valodā un Vidzemes kultūras tūrisma karte angļu valodā.
 
Carnikavas novads pirmo reizi piedalījās arī Norvēģijas starptautiskajā tūrisma izstādē „Reiselivsmessen Oslo 2015", kas šogad no 8. līdz 12. janvārim norisinājās galvaspilsētas izstāžu zālē „Telenor Arena". Apmeklētājiem stendā tika piedāvāts jaunais Carnikavas novada buklets, Vidzemes piekrastes karte, „Central Baltic Cycling" velotūrisma karte un brošūra un Zaļā mantojuma kultūras karte.
 
Savukārt Somijas starptautiskajā tūrisma izstādē "MATKA 2015" Carnikavas novads piedalījās jau atkārtoti. Apmeklētājiem stendā tika piedāvāta „Central Baltic Cycling" velotūrisma karte un brošūra, Vidzemes piekrastes tūrisma karte, Carnikavas novada ceļotāju brošūra, Zaļā mantojuma kultūras karte un Vidzemes kultūras tūrisma karte (angļu valodā).
 
Igaunijas starptautiskajā tūrisma izstādē „Tourest 2015" Carnikavas novads kopā ar citām Vidzemes piekrastes pašvaldībām piedalījās ar galamērķa „Vidzemes piekraste" piedāvājumu. Apmeklētājiem stendā bija iespēja vienuviet uzzināt informāciju par atpūtas un ceļošanas iespējām visā Vidzemes piekrastē.
 
Šīs izstādes apmeklētāji turpat līdzās Tūrisma attīstības valsts aģentūras stendā varēja iegūt informāciju gan par piekrasti, gan arī citām vietām Latvijā. Stendā tika piedāvāta „Central Baltic Cycling" velotūrisma karte igauņu un krievu valodā, Vidzemes piekrastes tūrisma karte angļu un krievu valodā, Carnikavas novada ceļotāju brošūra angļu un krievu valodā, kā arī Zaļā mantojuma kultūras karte angļu un krievu valodā.
 
Dalība izstādē pamatota ar 2015.gada 21.maijā noslēgto līgumu Nr. L-ĀTA-15/-2808ar v/a „Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra" par projektu Nr. ĀTA /2.3.1.1.1/15/72/070.
 
V.Pastare
 
logotipi
Share on Facebook Tweet