Rakstos

Drukāt

Carnikava kopā ar Vidzemes piekrastes pašvaldībām piedalās izstādē „Balttour 2015”

.

Balttour bildeCarnikava kopā ar pārējām Vidzemes piekrastes tūrisma klāstera iniciatīvas „Saviļņojošā Vidzeme” dalībniecēm - Alojas, Limbažu, Salacgrīvas un Saulkrastu pašvaldībām – no 6. līdz 8. februārim piedalīsies 22. starptautiskā tūrisma izstādē-gadatirgū „Balttour 2015”, kas notiks Starptautiskajā izstāžu centrā „Ķīpsala”.
Pašvaldībām sadarbojoties, tapusi 2015. gada karte tūristiem “Vidzemes piekraste”, kas noderēs gan vietējiem, gan ārvalstu tūristiem, ceļojot no Pierīgas līdz pat Igaunijas robežai. Kartē vienuviet atrodama informācija par apskates objektiem, naktsmītnēm, ēdināšanas uzņēmumiem un aktīvās atpūtas iespējām Vidzemes piekrastē. Karte izdota latviešu, angļu un krievu valodā.
 
Izstādē varēs arī uzzināt vairāk par tūrisma jaunumiem Vidzemes piekrastē, nodegustēt gardos piekrastes labumus, piedalīties loterijā un citās interesantās aktivitātēs.
 
Aicinām apmeklēt skaisto Vidzemes piekrastes stendu ar bāku, iepazīt un izgaršot Vidzemes piekrasti no jauna!
 
Izstāde „Balttour” ir nozīmīgākais un visvairāk apmeklētais notikums Baltijas valstu tūrisma nozarē. Izstādē šogad piedalās vairāk nekā 450 eksponentu un 700 dalīborganizāciju no 40 Eiropas, Centrālās Āzijas un Tuvo Austrumu valstīm. Pārstāvēti nacionālie un reģionālie tūrisma biroji, viesnīcas, aviokompānijas, tūrisma aģentūras, tūrisma pakalpojumu sniedzēji, reģionālās tūrisma asociācijas u.c. Tiek prognozēts, ka izstādi apmeklēs 30 tūkstoši cilvēku no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Skandināvijas, kā arī citām Eiropas un Austrumu valstīm.
 
Uz tikšanos!
 
V. Pastare
Share on Facebook Tweet