Rakstos

Drukāt

Carnikava ar sadarbības partneriem prezentēs novadu ārvalstu tūrisma izstādēs

.

Izstade Maskava1 800Carnikavas novada dome kopā ar Jūrmalas pilsētas domi un vēl septiņiem partneriem 2015. gada pirmajos trīs mēnešos piedalīsies tūrisma izstādēs ārvalstīs.
 
Dalība izstādēs norisināsies projekta "Jūrmalas kūrortpilsētas dalība ārvalstu starptautiskajās tūrisma izstādēs, gadatirgos un konferencēs – 2015" ietvaros.
 
Kopumā projekta ietvaros plānotas 11 tūrisma izstādes no 2015. gada janvāra līdz martam tūrisma stratēģiskajos ārvalstu mērķtirgos – Krievijā, Norvēģijā, Vācijā, Somijā, Igaunijā, Lietuvā, Zviedrijā. Carnikavas novada dome piedalīsies Norvēģijas un Somijas tūrisma izstādē.
 
Dalība tūrisma izstādēs un gadatirgos tiks organizēta Latvijas Kūrortpilsētu Asociācijas un Latvijas nacionālajā tūrisma stendā.
 
2014. gada 10. decembrī Jūrmalas pilsētas dome ir noslēgusi līgumu Nr. L-ĀTA-14-2485 ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru par projektu Nr. ĀTA/2.3.1.1.1/14/67/044 "Jūrmalas kūrortpilsētas dalība ārvalstu starptautiskajās tūrisma izstādēs, gadatirgos un konferencēs – 2015" īstenošanu, ko 50% apmērā līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds. Projekta mērķis ir sekmēt Latvijas un Jūrmalas kūrorta atpazīstamību un tautsaimniecības attīstību, nodrošinot tūrisma nozares pārstāvju dalību starptautiskajās tūrisma izstādēs.
 
  
IEGULDĪJUMS TAVĀ NĀKOTNĒ
 
Informāciju sagatavoja:
Jūrmalas Tūrisma informācijas centrs
 
Share on Facebook Tweet