Rakstos

Drukāt

Fotogalerija: Ģimenes dienā sveic mazuļus un kāzu jubilārus

.

Gimene33Jau ceturto gadu maija beigās mūsu novadā svinējām Ģimenes dienu.
 
Dienas pirmajā pusē parka estrādē pulcējās pagājušajā gadā dzimušie un Carnikavas novadā deklarētie mazuļi ar saviem vecākiem, un prieks, ka to skaitam ik gadu ir tendence palielināties. Kopumā pērn mūsu novadam ir pievienojušies 69 jauni carnikavieši – 44 meitenes un 25 zēni.
 
Svētku rīta cēlienā mazos novada iedzīvotājus ar dziesmām sveica carnikaviete, septiņgadīgā Emīlija Petrova un bērnu vokālais ansamblis „Rakari" no Ādažiem, bet „Ķīnas lauvas" bungu ritmu pavadībā priecēja lielos un mazos skatītājus ar neredzētām dejām. Visi uzaicinātie bērni saņēma domes sarūpētās piemiņas dāvaniņas, un pēc tam mazo puisīšu vecāki devās parkā iestādīt ozolu, bet meitenīšu vecāki – liepu.
 
Kamēr laika apstākļi rīta pusē bija labvēlīgi, bērni varēja izklaidēties „Annels" piepūšamajās atrakcijās, piedalīties zirgu izjādēs, kā arī aktīvi darboties Piejūras internātskolas organizētajās radošajās darbnīcās. Pēcpusdienā tautas namā pulcējās kāzu jubilāri, lai kopīgi atzīmētu savas 20, 25 un 50 gadu kāzu jubilejas. Dienas izskaņā parkā koncertēja Pēteris Upelnieks ar grupu, bet muzikālā apvienība „Limuzīns" atklāja pirmo vasaras zaļumballi.
 
Aicinām bērnu vecākus, kuri nebija uz mazuļu sveikšanu, saņemt sava bērna dāvanu tautas namā „Ozolaine" darba dienās no plkst.10:00 –18:00.
 
 
I.Reinholce
Share on Facebook Tweet