Rakstos

Drukāt

9. novembrī tautas namā viesosies grāmatu autore Inta Blūma

.

Inta Bluma fotoŠodien, 9. novembrī plkst. 18.00 tautas namā "Ozolaine" visi interesenti aicināti uz tikšanos ar Intu Blūmu, grāmatas "Latvietes karma. Sievišķā enerģija tuvplānā" un "Ardievu, karma!" autori.
 
Cilvēks patiesi laimīgs var būt vien tad, ja ir harmonijā ar sevi. Kā to panākt, un vai sievietēm ir citi uzdevumi un iespējas to īstenot - savās grāmatās un praksē risina Inta Blūma.
Ar Intu Blūmu, viņas domubiedriem un darbošanos cilvēka garīgās dimensijas sakārtošanā var iepazīties interneta vietnē: sirdscels.blogspot.com. Tajā Inta par sevi raksta: "Esmu ceļā. Droši vien, tāpat kā Tu. Vēlos iemācīties nodzīvot šo dzīvi ar aizrautību, iedvesmu, prieku un, galvenais, - Mīlestību! Mācos ļauties un paļauties, plaucēt savu sievišķību un spodrināt savu iekšējo gaismiņu, mācos mīlēt sevi un nedarīt sev pāri. Apzinos, ka īsteni brīvi mēs varam būt tikai tad, kad atrodam šo iekšējā spēka avotu paši sevī. Lai to apzinātos, atrastu un iemācītos izpaust ir jānoiet garš ceļš - savas Dvēseles dziedināšanas ceļš. Sirds ceļš. Man patīk mans "par taureni kļūšanas" ceļš un varu būt pateicīga Debesīm, ka mana pieredze var noderēt vēl kādam ceļabiedram."
 
Ieeja bez maksas.
 
Informāciju sagatavoja:
Ilze Ezermale
Share on Facebook Tweet