Rakstos

Drukāt

Foto: Laulātie pāri svin mīlestības svētkus

.

Kazu jubilari6Šī gada 13. februārī pašvaldības organizētos mīlestības svētkus "Ilgi un laimīgi" Carnikavas tautas namā svinēja deviņi laulātie pāri – jubilāri, kuri atzīmēja nozīmīgu kopdzīves jubileju.
 
Sudraba kāzas – 25 kopā pavadītos gadus – svinēja Ingūna un Edijs Brūveri, kā arī Marina un Vladimirs Gucēviči. Koraļļu jeb Linu kāzu gadadienā (35 gadi kopā) sveicām Baibu un Jāni Bērziņus, bet Rubīna kāzu gadadienā (40 gadu kopdzīve) – Rūtu un Vilni Rumpjus. Safīra kāzas (45 gadi kopā) svinēja Ulita un Viktors Garbuzovi.
 
Īpaši sveicām Zelta kāzu pāri – carnikaviešus Andu un Arvīdu Ozoliņus, kuri atzīmēja 50 kopdzīvē pavadītos gadus, kā arī trīs Smaragda kāzu (55 gadi kopā) pārus – Valentīnu un Anatoliju Kuzminus, Veltu un Gunti Liepas, kā arī Edīti un Andri Tobiasus.
 
Mīlestības svētkos laulātie pāri dalījās savā pieredzē un kopā būšanas priekā, kā arī meklēja atbildes uz jautājumu – kas ir tas, ko saucam par mīlestību? Mīlestība ir paradoksāla, tā ir brīnums – mīlestībai var ticēt, bet to nevar saprast. Mīlestību var piedzīvot, bet to nevar izstāstīt. Ja kāds jautātu, kā mēs zinām, ka tiešām mīlam, nebūtu viegli atrast sakarīgu atbildi, jo mēs to zinām un nezinām vienlaicīgi.
 
Kāds gudrais teicis: „Bagāts ir tas, kam pietiek! Tas, kam nepietiek arī tad, ja pieder daudz, ir nabagāks par to, kas spēj vienkārši priecāties par katru jaunu dienu un to bagātību, ko sniedz saruna ar draugu, smaids un mīļoto apskāvieni!". Mīliet savus mīļos, sakiet labus vārdus saviem draugiem, vīriem, sievām, bērniem un priecājieties par dzīvi, tad jums piederēs visa pasaules bagātība!
 
 
S.Pundiņa
Share on Facebook Tweet