Rakstos

Drukāt

Veidos Eiropas Sociālā fonda sasniegumu foto stāstu galeriju

.

FotoakcijaLai veicinātu cilvēku izpratni par Eiropas Sociālā fonda nozīmi un ieguldījumu Latvijas izaugsmē, Valsts kancelejas Eiropas Savienības struktūrfondu departaments sadarbībā ar Sabiedrības integrācijas fondu uzsāk foto stāstu akciju „ESF – tev".
 
Akcijas laikā ikviens Latvijas iedzīvotājs ir aicināts tīmekļa vietnē www.draugiem.lv/VK_ESFprojekti ievietot fotogrāfiju ar tās aprakstu, kas pamato īstenotā Eiropas Sociālā fonda projekta nozīmi.
 
Foto stāstu akcijā var piedalīties ikviens Latvijas pastāvīgais iedzīvotājs. Lai piedalītos foto stāstu akcijā, tīmekļa vietnē www.draugiem.lv/VK_ESFprojekti jāaugšupielādē viena fotogrāfija, kas attēlo Eiropas Sociālā fonda finansētā projekta aktivitātes vai rezultātus.
 
Foto stāsti jāiesniedz līdz šī gada 18.septembrim plkst.16.00. Balsot par foto stāstiem varēs līdz 25.septembrim plkst. 14:00.
 
Foto stāstu akcijai īpaši aicinām iesniegt fotogrāfijas un stāstus no Valsts kancelejas un Sabiedrības integrācijas fonda pārraudzītajām Eiropas Sociālā fonda aktivitātēm, t.i. http://www.mk.gov.lv/lv/esstrukturfondi/atbildigaiestade/projektiem, kas stiprina nevalstisko organizāciju spējas piedalīties valsts un pašvaldību lēmumu pieņemšanā, projektiem, kuru laikā radīti jauni pakalpojumi iedzīvotājiem, uzlabota pašvaldību sniegto pakalpojumu kvalitāte, tiek strādāts pie administratīvo šķēršļu mazināšanas uzņēmējdarbībā un citās jomās, tiek veicināta sadarbība starp darba devējiem un darba ņēmējiem u.c.
 
Fotogrāfijas aprakstā/stāstā - jānorāda kāds bija labums no šī Eiropas Sociālā fonda projekta īstenošanas – jums, jūsu kaimiņam, jūsu organizācijai, novadam, pilsētai, Latvijai vai kādai mērķa grupai. Stāstā var sniegt pamatojumu, kāpēc arī nākotnē Eiropas Sociālā fonda līdzekļus vajadzētu ieguldīt šādās aktivitātēs. Fotogrāfijas aprakstā aicinām norādīt arī projekta nosaukumu, tomēr projekta nosaukuma nenorādīšana netiks uzskatīta par pārkāpumu.
 
Foto stāstu akcijas uzvarētāji tiks noteikti balstoties uz portāla draugiem.lv lietotāju balsojumu. Pieci dalībnieki, kuru ievietotie foto stāsti saņems vislielāko balsu skaitu katrs saņems divas biļetes „Līvu Akvaparka" dienas apmeklējumam.
 
Vairāk informācijas: ŠEIT
 
Solvita Gulbe,
Valsts kancelejas Eiropas Savienības struktūrfondu departamenta vadītāja
Share on Facebook Tweet