Rakstos

Drukāt

PII "Piejūra" nosvinēti spāru svētki

.

pii piejura sparu svetki 83064Šodien, 14. augustā, pirmskolas izglītības iestādei “Piejūra” nosvinēti spāru svētki – ir pabeigti darbi pie jumta nesošās konstrukcijas.

Šā gada pavasarī izsludinātā ārkārtas situācija COVID-19 izplatības mazināšanai radījusi ietekmi uz darbu norisi un dažbrīd arī vairāku būvmateriālu pieejamību, tomēr darbi aktīvi turpinās. Tagad norit fasādes siltināšanas darbi, sienu apdares darbi, iekšējo un ārējo tīklu izbūve. Drīzumā tiks uzsākta apkures katlu montāža.
 
Atgādinām, ka bijušās Piejūras internātpamatskolas ēkas pārbūves rezultātā tiks paplašināta PII “Piejūra” ietilpība, nodrošinot kvalitatīvu infrastruktūru 220 novada bērniem pirmsskolas izglītības iegūšanai. Iepirkuma līguma ietvaros paredzēta esošās ēkas pilnīga pārbūve, kas paredz gan inženierkomunikāciju pārbūvi, telpu pārveidošanu, lifta izbūvi, ēdināšanas bloka izveidi, teritorijas labiekārtošanu un automašīnu stāvvietas izveidošanu un citus nepieciešamos būvdarbus.
 
Plānots, ka 2021. gada pirmajā ceturksnī bērnudārzā būs iespēja uzņemt jaunos audzēkņus, kas ļaus ievērojami samazināt esošo rindu uz bērnudārza vietām novadā.
 
Jau vēstījām, ka 2019. gada 20. decembrī tika noslēgts būvdarbu līgums starp Carnikavas novada domi un pilnsabiedrību “Piegādātāju apvienība MBIH” par Piejūras internātpamatskolas ēkas un pieguļošās teritorijas pārbūvi Siguļos, Carnikavas novadā, ar mērķi izveidot pirmsskolas izglītības iestādi Siguļos.
Share on Facebook Tweet