Rakstos

Drukāt

Novadpētniecības centra klētij spāru svētki

.

03 novadpetniecibas centra klets 4157Carnikavas Novadpētniecības centrā turpinās būvdarbi – centrs tiek papildināts ar klēts ēku, kura plānota eksponātu izvietošanai un krājuma telpas izveidei. Centra teritorijā tiks uzbūvēta arī nojume, kurā izvietot izskalotu kuģa vraka eksponātu. 6. augustā simboliski atzīmēti spāru svētki, jo pabeigta jumta nesošā konstrukcija.
 
Pārbūves darbu rezultātā paredzēts noasfaltēt automašīnu stāvvietu, nograntēt esošos celiņus un izveidot slipu laivu ielaišanai un izvilkšanai no Gaujas. Būvlaukums ierīkots un iežogots teritorijas austrumu pusē, netraucējot centra ikdienas darbam un apmeklētāju sagaidīšanai. Centrs strādā gan brīvdienās, gan darbadienās, izņemot pirmdienu un otrdienu.
 
Atbilstoši iepirkuma rezultātiem pārbūves darbus veic SIA “Būvalts R” un pārbūves darbu izmaksas ir 283 056,32 eiro (bez PVN).
 
Novadpētniecības centra pārbūve notiek projekta Eiropas Savienības fondu darbības programmas SAM 5.5.1. “Saglabāt, aizsargāt un attīstīt nozīmīgu kultūras un dabas mantojumu, kā arī attīstīt ar to saistītos pakalpojumus” ietvaros, saņemot Eiropas Reģionālā attīstības fonda līdzfinansējumu.

ERAF

Share on Facebook Tweet