Rakstos

Drukāt

Novada iedzīvotšaji “Veselības dienā” piedalās dažādās sporta nodarbībās un lekcijā par veselīgu uzturu

.

veselibas dienaVeselības dienas pasākumos pieaugušajiem 20. oktobrī bija iespēja veikt holesterīna un cukura līmeņa asinīs eksprestestus, nosvērties un izmērīt asinsspiedienu. 
 
Pasākumā notika arī lekcija par veselīgu uzturu un dalībniekiem bija iespēja piedalīties jogas nodarbībās, veiklības stafetēs, braukt ar bezpedāļu velosipēdiem, izmēģināt kanikrosu un baikdžoringu, nūjot, dejot salsu un iepazīties ar tādu sporta veidu kā disku golfs (disku golfs ir ārpustelpu sporta spēle, kurā spēlētājam īpašs lidojošais disks jāiemet īpašā grozā).

Veselības dienas pasākumus apmeklēja vairāk nekā septiņdesmit dalībnieku. Paldies visiem, kas piedalījās un aktīvi pavadīja sestdienu!

Nākamā Veselības diena norisināsies 2018. gada decembra sākumā. Īpaši aicinām piedalīties seniorus un ģimenes ar bērniem!
 
Carnikavas novada dome Veselības dienas pasākumus nodrošina Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/046 “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Carnikavas novadā” ietvaros.
 
Projekta ietvaros apstiprinātais budžets ir 70 263 eiro, projekts tiks īstenots līdz 2019. gada 31. decembrim.

ESF veselibas diena

Share on Facebook Tweet