Rakstos

Drukāt

FOTO: Koris "Undīne" ar krāšņu koncertu nosvin 35. jubileju

.

Undine35 217. februārī Carnikavas tautas namā "Ozolaine" valdīja sieviešu skaistās balsis - koris "Undīne" atzīmēja savas pastāvēšanas 35. gadadienu dienu.
 
Koncerts pulcēja tuviniekus, bijušās kora dalībnieces, dziesmu draugus un citus, lai jubilejas reizē kopā ar diriģentēm Inesei Grīnbergu un Aiju Auziņu un koncertmeistaru Ivaru Krauci pārsteigtu ar krāšņu koncertu divās daļās. 
 
Koncerta programmu papildināja sveicēji – Carnikavas bērnu deju kolektīvs "Dālderītis", jauniešu deju kolektīvs "Abi divi", folkloras kopa "Cēlāji", kā arī Limbažu vīru vokālais ansamblis "Dziļezers".
 
Koncerta noslēgumā siltus atzinības vārdus kora prezidente Dace Mazcirīte veltīja visiem bijušajiem "Undīnes" diriģentiem un kormeistariem, kā arī Carnikavas novada domei par sniegto atbalstu kora darbībā. Ar ovācijām tika sveikta kora "Undīne" pirmā diriģente un mākslinieciskā vadītāja Ludmila Aizpuriete. Taču vislielākais paldies un sveiciens jubilejas reizē pašām dziedātājām, jo bez viņām "Undīne" nevarētu pastāvēt.
 
Koncerta foto galerija skatāma ŠEIT
Share on Facebook Tweet