Rakstos

Drukāt

Vasaras nometnes bērniem un jauniešiem

.

Summer-CampDažādas organizācijas vasarā organizē nometnes, tāpēc publicējam informāciju par brīvā laika pavadīšanas iespējām bērniem un jauniešiem vasaras brīvlaikā.
 
Visplašākais nometņu piedāvājuma klāsts apkopots Valsts Izglītības satura centra piedāvātajā mājaslapā. Tur nometnes uzskatāmi klasificētas reģionu kartē, ir iespējams uzzināt, vai nometnēm vēl var pieteikties, kā arī lasīt dalībnieku un vecāku atsauksmes.
 
Tiek piedāvātas arī kristīgas nometnes bērniem – sešas no tām bērniem piedāvā katoļu draudzes, vairāk par tām var uzzināt ŠEIT. Arī Bībeles draugu līga piedāvā vairākas nometnes bērniem, vairāk uzziniet ŠEIT (http://bdl.lv/lapas/vasaras-nometnes).
 
Savukārt SIA „Valodu vēstniecība" informē, ka vēl pāris dienu vecākiem ir iespēja pieteikt bērnus, sākot no četru gadu vecuma, un pusaudžus līdz 16 gadu vecumam „Valodu vēstniecības" rīkotajās angļu valodas nodarbībās un dienas nometnēs Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Cēsīs, Valmierā, Daugavpilī un Tukumā. Jaunākie bērni varēs izklaidēties, apgūstot valodu kopā ar atjautīgo aukli Mēriju Popinsu.
 
Savukārt pusaudži iepazīs dzīvi viduslaiku sabiedrībā, bruņinieku cīņas un politiskās intrigas. Daudz jauna varēs iemācīties ne tikai angļu valodā, bet arī uzzināt par leģendām apvītajiem viduslaikiem. Abu šo vasaras bērnu nodarbību un nometņu koordinatore ir Agnese Lange, tālr. 25432547.
 
Foto: familynow.com
 
Share on Facebook Tweet