Rakstos

Drukāt

Vecāku padome aicina valkāt skolas formas

.

Skolas forma CarnikavaJau vairākus gadus Carnikavas pamatskolā ieviesta skolēnu forma – universāla veste ar izšūtu novada emblēmu. Tā iecerēta kā vienojošs un patriotisks elements skolā.
Pateicoties Carnikavas novada domes finansiālajam atbalstam, pirmo klašu skolēniem formas vestes tiek dāvinātas, taču citu klašu skolēniem tās jāpērk pašiem. Papildus vestei vecāki pēc izvēles var iegādāties arī citus formas tērpa apģērba gabalus un aksesuārus – svārkus, polo kreklus, aksesuārus u.c.
 
Carnikavas pamatskolas vadība un vecāku padome aicina visu klašu skolēnu vecākus iegādāties skolas formas (vismaz vestes) – lai mūsu bērni augtu lepni par savu skolu un novadu!
Aptaujājot Pierīgas skolas, kurās formas jau ir ieviestas, saņēmām tikai un vienīgi pozitīvas atsauksmes: "Attīsta prasmi novērtēt atšķirību starp skolas un brīvā laika apģērbu; vienots un nomierinošu krāsu apģērbs uzlabo koncentrēšanos un skolēnu sekmes; aiztaupa laiku rīta cēlienā, jo nav jādomā, ko vilkt mugurā; palīdz uzturēt sociālo vienlīdzību vienaudžu vidū; korekts izskats, kas nenoliedzami ietekmē uzvedību; disciplinē, rada piederības sajūtu savai skolai, " šādi ir populārākie viedokļi par skolas formām.
 
Formas iespējams izveidot sekojošās komplektācijās:
Svētku forma meitenēm – skolas veste, skolas svārki, balta blūze.
Svētku forma zēniem – skolas veste, skolas kaklasaite, balts krekls, klasiskas melnas bikses.
Ikdienas forma meitenēm - skolas veste, tops, blūze, t-krekls, polo krekls, bītlene, krekls.
Ikdienas forma zēniem - skolas veste, t-krekls, polo krekls, bītlene, krekls, džinsi, klasiskas bikses.
Skolas formas var pasūtīt mājaslapā www.skolasforma.lv:
mājaslapā kreisajā pusē jāizvēlas "Carnikavas pamatskola", šajā lapā atrodami visi skolas formas apģērba gabali un aksesuāri.
Pasūtīšana un apmaksa jāveic līdz 16. februārim, pasūtītās lietas skolā tiks piegādātas līdz 26. martam.
Mājaslapā arī aprakstīta pasūtīšanas, apmaksas un saņemšanas kārtība – ar šo informāciju jāiepazīstas pirms pasūtījuma veikšanas.
 
Svarīgi atcerēties:
1. Ražošanai tiek nodoti tikai 100% apmaksātie pasūtījumi.
2. Ja apmaksājot rēķinu nav norādīts rēķina numurs, nauda tiek atgriezta atpakaļ maksātāja kontā, ieturot 2.50 EUR komisijas maksu.
3. Ziņa par to, ka pasūtījums ir gatavs un nosūtīts uz skolu izsniegšanai, tiek nosūtīta KATRAM pircējam atsevišķi uz viņa e-pasta adresi, kura pasūtot norādīta avansa rēķinā.
4. Pēc 26. marta pasūtījumus varēs saņemt skolā pie klases audzinātājas. Saņemot jāzina pasūtījuma avansa rēķina numurs, jo uz paciņas būs tāds pats numurs.

5. Lai pasūtītu specifiska izmēra formu, uz jānosūta bērna auguma parametri.

Carnikavas pamatskolas vecāku padome

Share on Facebook Tweet