Rakstos

Drukāt

Aicina palīdzēt trūcīgajiem bērniem uzsākt skolas gaitas

.

Akcija skola saucJau sesto gadu mēs aicinām jūs palīdzēt uzsākt skolas gaitas bērniem, kuru vecākiem nav iespējas sagādāt un nodrošināt visu nepieciešamo mācību gada sākšanai. Arī šogad īpaši rosinām atbalstīt bērnus un jauniešus no audžuģimenēm, daudzbērnu ģimenēm, kā arī sociālajam riskam pakļautajām ģimenēm.
 
Ziedojot līdzekļus „Palīdzēsim.lv" kontā vai arī nogādājot jūsu sarūpētos skolas sūtījumus kādā no „Pasta stacijas" termināliem un mūsu rīkotajos pasākumos, visiem būs iespēja nodrošināt zinātkāros skolniekus ar burtnīcām, zīmuļiem, pildspalvām un daudzām citām mācībām nepieciešamām lietām.
 
Piedalies arī Tu un atbalsti mācīties gribētājus! Piepildīsim skolas somas kopā!
 
Kā Tu vari palīdzēt:
- Skolai noderīgās lietas ziedot „Pasta stacijas" terminālos visā Latvijā. Noderīgas lietas ir: zīmuļi, dzēšgumijas, pildspalvas (zilas, krāsainas), krāsainie zīmuļi, flomāsteri, lineāli, līme PVA, līmzīmuļi, šķēres, zīmuļu asināmie, zīmēšanas bloki A4, akvareļu bloki, otiņas, guaša krāsas; akvareļu krāsas, krītiņi (parastie, pasteļa, vaska), plastilīns, aplikāciju papīrs, krāsainais kartons, spīdīgās līmes. Burtnīcas (rūtiņu, līniju) klades (rūtiņu plānas, rūtiņu biezās, līniju) nošu burtnīcas, cirkuļi, transportieri, marķieri, līmlapiņas. Sporta tērpi, apavi un sporta inventārs.
 
- Iegādāties jau gatavus komplektus ar skolai noderīgām lietām SIA „Officeday Latvia" interneta veikalā (komplekts sākumskolai un komplekts pamatskolai), kā arī "Palīdzēsim.lv" stendā Rīgas svētku laikā 16.augustā (netālu no Operas tiltiņa) un HK „Dinamo Rīga" spēļu laikā „Latvijas Dzelzceļa kausa" ietvaros no 26. – 30. augustam, Arēnā Rīga.
 
- Ziedot organizācijas kontā naudas līdzekļus. Rekvizīti:
Nodibinājums "Palīdzēsim.lv", Vienotais reģ. Nr. 40008137568
Adrese: Jauniela 21-1, Rīga, LV-1050;
Norēķinu rekvizīti: AS "SEB banka", LV90UNLA0050013761397,
SWIFT kods: UNLALV2X.
Ar norādi – akcijai "Skola sauc!"
 
- Piezvanīt uz labdarības tālruni 90006888 un ziedot 1,42 EUR
 
Akcijas norises laiks 11.08.2014. – 31.08.2014. Projekta gaitai un ziedojumu izlietojumam ikviens var sekot līdzi mūsu mājas lapā: www.palidzesim.lv.
Share on Facebook Tweet