Rakstos

Drukāt

Jaunās brigādes aicina novadniekus piedalīties radošās aktivitātēs

.

Konca rotas 800Radošās uzņēmējdarbības konkursa „Brigāde" ietvaros jaunie uzņēmēji Carnikavā aicina novadniekus iepazīties ar savu piedāvājumu un piedalīties dažādās aktivitātēs.
 
Radošā koka darbnīca „Kalnpriede" un suvenīru darbnīca „Taču būda" aicina apmeklētājus ciemos no 9. – 13. oktobrim laikā no plkst. 12.00 – 17.00. (Adrese: „Taču būda", Gaujas ciemā, netālu no Carnikavas dzelzceļa tilta, sīkāka informācija pa tālr. 26428288).
 
Tur būs iespējams apskatīt gan „Kalnpriedes" gatavotās lietas, gan arī uz vietas vērot, kā tiek veikta koksnes mehāniskā apstrāde ar dažādām iekārtām un rokas instrumentiem, kuri ir iegādāti par konkursā iegūto naudu.
 
Suvenīru darbnīcā „Taču būda" pasākumā tēma būs saistīta ar ūdeņiem, un apmeklētājiem būs iespēja veidot kuģīšus un auduma apdrukas ar trafaretiem, kā arī praktizēt iemaņas tīklu lāpīšanā u.c.
 
Īpašā atvērto durvju diena „Taču būdā" būs 11. oktobrī, kad apmeklētājiem būs iespēja apskatīt Gaujas krasta skaistumu, izbraucot ar zvejnieka laivu, kā arī iestiprināties ar mājas saimnieku sagatavoto maltīti. Balvas izlozē uzvarētājam no koka darbnīcas „Kalnpriede" tiks kāda no puķu kastēm un „Taču būdas" izgatavots suvenīrs.
 
Arī brigāde „Koņča" būs atvērta apmeklētājiem 11. oktobrī no plkst. 11.00 – 19.00 Atpūtas ielā 1, Carnikavā (2.stāvā, 38.kab.). Tad visi aicināti „Koņčā" radoši darboties un no īpašās plastikas izveidot līdzi ņemamas mīļlietiņas vai rotas. Balvā būs dāvana – pārsteigums. Uzņēmuma „Koņča" pārstāvji atklāj, ka pārsteigums būs akmens atbilstoši uzvarētāja horoskopa zīmei.
 
Kā jau ziņots, Carnikavā norisinājās radošās uzņēmējdarbības konkurss „Brigāde" sadarbībā ar Sorosa fondu – Latvija (SFL) un Carnikavas novada domi. Tajā finansiālu atbalstu līdz Ls 3333,33 apmērā bija iespējams saņemt līdz trīs uzvarētājiem, kuru projekta ideja balstīta mākslā un kultūrā, atbilst sociālas un ilgtspējīgas uzņēmējdarbības pamatprincipiem, kā arī atrodas reālā vietā Carnikavas novadā.
Share on Facebook Tweet