Rakstos

Drukāt

Carnikavas skautu un gaidu vienība aicina pievienoties

.

Skauti gaidasJaunā skautu un gaidu sezona gandrīz jau klāt, plāni tiek kalti, somas tiek kārtotas un pārgājiena zābaki spodrināti. Savu trešo sezonu uzsāk arī Carnikavas 98. skautu un gaidu vienība.
 
Kā katru gadu priecāsimies par katru jaunu biedru, kurš/kura ir izlēmuši par savu skautu/gaidu gaitu uzsākšanu, taču šis gads ir īpašs!
 
Šoreiz savas skautu un gaidu gaitas aicinām uzsākt visus interesentus – draugus, draudzenes, mammas, tētus, radiniekus un vienkārši zinātkāros! Tāpēc 5. – 6. oktobrī norisināsies apmācības, kurās varēsiet gūt pirmo ieskatu skautu un gaidu kustībā – ko dara skauti un gaidas? Kas ir tas, kas licis 40 miljoniem cilvēku visā pasaulē pievienoties šai organizācijai? Kādas prasmes apgūst skauti un gaidas? Ko dara skauti un gaidas Latvijā? Piesakies apmācībām un uzzini!
 
Apmācības norisināsies mājās „Rites", Birzgales pagastā. Apmācību sākums sestdien plkst. 11:00 un beigas svētdien plkst. 13:00. Ieteicamais dalībnieku vecums no 17 gadiem. Dalībnieku skaits apmācībās ierobežots. Pieteikšanās apmācībām, aizpildot anketu http://ej.uz/skautugaiduapmacibas līdz 2. oktobrim.
 
Ja Tev ir kādi papildus jautājumi vai, ja netiec uz šīm apmācībām, bet gribi kļūt par brīvprātīgo, droši sazinies ar Carnikavas 98. skautu un gaidu vienības vadītāju Daci Miķelsoni pa tālruni 29954977 vai e-pastu .
 
Vairāk informācijas: www.skauti.lv
 
Skauti plakats 1
Share on Facebook Tweet