Rakstos

Drukāt

Aicina pieteikt līdzcilvēkus akcijai „Latvijas lepnums 2013"

.

Latvijas lepnums1Līdz šī gada oktobra beigām akcijas organizatori aicina sūtīt vēstules un pastāstīt par pašaizliedzīgajiem, drosmīgajiem, uzņēmīgajiem līdzcilvēkiem mums blakus, lai viņus godātu akcijā „Latvijas lepnums 2013".
 
Jau desmito gadu laikraksts „Diena" un telekompānija TV3, piedaloties Draugiem.lv, organizē akciju „Latvijas lepnums", kurā tiek godināti pašaizliedzīgie un apņēmīgie cilvēki, kas kādam ir nesavtīgi palīdzējuši, stāvējuši blakus nelaimē, devuši cerību vai piepildījuši klusu sapni.
 
Laikrakstā „Diena" akcijas laikā tiks publicēti stāsti par pieteiktajiem cilvēkiem. Otrajos Ziemassvētkos, 26. decembrī, „Latvijas lepnums 2013" noslēgsies ar godināšanas ceremoniju telekanālā TV3, kurā simboliskā „Latvijas lepnuma" balva – Zelta ābele – tiks pasniegta desmit nominācijās. Savukārt 27. decembrī laikraksts „Diena" izdos akcijai veltītu žurnālu „Latvijas lepnums 2013".
 
„Latvijas lepnuma" kandidātus var pieteikt, sūtot vēstules uz vai pa pastu, adrese: „Latvijas lepnums", Mūkusalas iela 15, Rīga, LV-1004, kā arī aizpildot pieteikuma anketu portālos www.diena.lv, www.tv3.lv un www.draugiem.lv/latvijaslepnums.
 
Informāciju sagatavoja:
Elīna Kresa,
SIA Dienas mediji
Share on Facebook Tweet