Rakstos

Drukāt

Lūdzam atsaukties lieciniekus, kas 10. augusta vakarā kļuva par lieciniekiem nelaimes gadījumam uz Carnikavas promenādes

.

papilonsLūdzam atsaukties tos, kas 10. augusta vakarā pirms plkst. 22 kļuva par lieciniekiem nelaimes gadījumam uz Carnikavas promenādes, kad liels suns līdz nāvei sakoda papilonas šķirnes suni. Lielā suņa saimnieki (divi pieauguši vīrieši un sieviete) notikuma vietu uzreiz pameta.
 
Jauns puisis un meitene, kas no jūras puses gāja pa promenādi, no šoka un satraukuma neko daudz no nelaimes gadījuma neatceras, vien to, ka lielais suns, iespējams, bija rotveilera šķirnes.
 
Lūdzam atsaukties visus, kas kļuva par lieciniekiem šim briesmīgajam negadījumam, kas notika īsi pirms desmitiem vakarā. Noderēs jebkāda veida informācija!
 
Zvaniet uz Carnikavas novada pašvaldības policiju pa tālr. 22006686 vai rakstiet uz e-pasta adresi .
 
Lielu un mazu suņu īpašnieki! Esot ārpus mājām ir lietas, kas jāievēro ar atbildību un piesardzību. Carnikavas promenāde ir populāra pastaigu vieta gan cilvēkiem ar suņiem, gan ģimenēm ar bērniem. Izvēloties izmantot promenādi kā savu pastaigu vietu, jāievēro elementāri drošības pasākumi, lai pastaiga būtu patīkama un bez konfliktsituācijām (tas attiecas arī uz riteņbraucējiem, kājāmgājējiem, skrituļslidotājiem utt.).
 
Turklāt atgādinām, ka Piejūras dabas parkā nedrīkst pastaigāties ar suni, kas nav pavadā. To nosaka saistošie noteikumi "Mājas (istabas) dzīvnieku turēšanas noteikumi Carnikavas novadā".
 
Aicinām būt apdomīgiem, cienīt vienam otru un rīkoties tā, lai vairs neatkārtotos līdzīgas traģēdijas.
Share on Facebook Tweet