Rakstos

Drukāt

Lasiet izdevuma "Carnikavas Novada Vēstis" 2020. gada maija numuru

.

FB apgrŠodien iznācis pašvaldības informatīvā izdevuma "Carnikavas Novada Vēstis" maija numurs.

Ārkārtējas situācijas laikā, ievērojot piesardzību, novadā notiek nepieciešamie pavasara saimnieciskie darbi un aktivitātes. Par paveikto, jaunumiem atkritumu apsaimniekošanā un ūdenssaimniecībā, p/a "Carnikavas Komunālserviss" veiktajiem iepirkumiem gada pirmajos četros mēnešos lasiet rubrikā "Komunālserviss", 

Apkopoti aprīlī notikušo domes sēžu lēmumi, publicēta informācija par atīstības projektiem, dabas parka "Piejūra" aktualitātēm, kā arī pašvaldības policijas atskaite par notikumiem aprīlī. 

Izdevuma slejās sveicam novada mākslinieci, tautas daiļamata meistari Āriju Cekuli nozīmīgajā dzīves jubilejā, bet uz interviju aicināta novadniece Inga Krustkalna, kura savu jubileju svin vienā dienā ar atgūto Latvijas brīvību.

Carnikavas Novadpētniecības centra vēsturnieki atskatās uz Latvijas valstiskuma atjaunošanu un aicina novadniekus dalīties ar saviem 4. maija stāstiem. Šogad maijā, kad visā pasaulēs nenotiek Muzeju nakts, uziniet, kā attīstījusies ideja par muzeja izveidi Carnikavas novadā. Dabas lappā uzziniet interesantus faktus par augiem un ieraugiet tos pavasarīgās pastaigās novadā.

Elektroniski izdevumu var lasīt ŠEIT.

Share on Facebook Tweet