Rakstos

Drukāt

8. oktobrī “Kadiķī” varēs saņemt valsts un pašvaldības iestāžu pakalpojumus

.

VPVKAC divas rindas 01Carnikavas novada Valsts un pašvaldību vienotā klientu apkalpošanas centra (VPVKAC) speciālists šī gada 8. oktobrī Kalngales brīvā laika pavadīšanas centrā “Kadiķis” pieņems iesniegumus pašvaldībai, kā arī konsultēs par valsts iestāžu pakalpojumiem. 

Aicinām kalngaliešus un novadniekus izmantot šo iespēju, lai noformētu, piemēram, nekustamā īpašuma nodokļa (NĪN) atlaidi 90 % 2020. gadā vienam īpašumam, kā arī saņemtu citus pakalpojumus.

VPVKAC speciālists konsultēs par Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras pakalpojumiem (izņemot pirmreizējo pensijas pieteikšanu) un Valsts ieņēmuma dienesta iedzīvotāju gada ienākumu deklarācijas iesniegšanu. Tāpat varēs konsultēties par darbošanos Valsts pārvaldes pakalpojumu portālā Latvija.lv, kā arī e-adreses un e-paraksta izmantošanu. Iedzīvotāji arī varēs iesniegt Carnikavas Komunālservisam adresētus iesniegumus – par vienotās nama numurzīmes/viensētas/ielu nosaukuma plāksnes izgatavošanu, kā arī mājokļa decentralizētās kanalizācijas sistēmas pirmreizējās reģistrācijas apliecinājumu. Iespēja pieteikt vizīti sev vēlamā laikā plkst. 11.00–16.00, sūtot pieteikumu uz .

Share on Facebook Tweet