Rakstos

Drukāt

28. septembrī aicinām uz Veselības dienas pasākumiem Carnikavas pamatskolā

.

veselibas diena 2019 afiša 800Aicinām lielus un mazus novadniekus jautri, aktīvi un ģimeniski pavadīt šo sestdienu, 28. septembri. Carnikavas pamatskolas sporta zālē no plkst. 10.00 līdz plkst. 15.00 norisināsies “Veselības dienas” pasākumi: būs iespēja veikt holesterīna un cukura līmeņa ekspresdiagnostiku, svara un asinsspiediena mērījumus, podometrijas testus (podometrija – pēdas noslogojuma diagnostika, ar kuras palīdzību noskaidro ķermeņa smaguma sadalījumu uz pēdām).

Notiks arī lekcija par veselīgu uzturu, kuru vadīs Rīgas Stradiņa universitātes lektors un Latvijas rekordists 400 m skrējienā Jānis Leitis. Veselības dienas apmeklētājiem tiks piedāvātas dažādas sportiskās aktivitātes, tostarp arī vingrošana fizioterapeita vadībā. Papildus tam bērniem būs iespēja izkustēties piepūšamajā atrakcijā.

Pasākuma programma atrodama ŠEIT
“Veselības diena” tiek organizēta Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/046 "Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Carnikavas novadā” ietvaros.

ESF NAP ieguldijums tava

Share on Facebook Tweet