Rakstos

Drukāt

Siltināšanas darbi uzsākti daudzdzīvokļu mājā Zvejnieku ielā 9

.

Siltinasana zvejnieku iela 600Ēku siltināšanas process mūsu novadā turpinās, un šajā pavasarī ir uzsākti arī dzīvojamās mājas Zvejnieku ielā 9 siltināšanas darbi.
 
Lai gan nepiemēroto laika apstākļu dēļ tos nebija iespējams veikt agrāk, šobrīd sekmīgi tiek pabeigta mājas gala sienu siltināšana un darbs turpinās sarežģītākajā mājas daļā – ēkas lodžiju pusē.
 
Šīs daudzdzīvokļu mājas siltināšana tiek veikta, pateicoties Latvijas Investīciju Attīstības aģentūras (LIAA), Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) un arī novada domes (finansējums projekta dokumentācijas sagatavošanai) atbalstam. Tā rezultātā mājas iedzīvotājiem būs iespēja ekonomēt energoresursus, dzīvot siltākos dzīvokļos un maksāt mazākus apkures rēķinus.
 
Mājas Zvejnieku ielā 9 dzīvokļu īpašnieku biedrība „Nams Zvejnieku 9" 2012.gadā piedalījās LIAA izsludinātajā ERAF darbības programmas „Infrastruktūra un pakalpojumi" aktivitātes „Daudzdzīvokļu māju siltumnoturības uzlabošanas pasākumi" projektu konkursā un pagājušā gada nogalē saņēma apstiprinājumu ES fondu finansējuma saņemšanai, kas ir 60% no kopējas projekta tāmes.
 
Pēc labās ziņas saņemšanas notika aktīva celtniecības firmu aptauja, lai noteiktu izdevīgāko būvniecības piedāvājumu, kas beidzās ar līguma noslēgšanu par darbu izpildi ar SIA „Elkora E".
 
Paldies mājas iedzīvotājiem par sapratni un pretimnākšanu visu jautājumu risināšanā saistībā ar renovācijas darbu gaitu!
 
ERAF visilogo
 
Biedrības "Nams Zvejnieku 9" valde
Share on Facebook Tweet