Rakstos

Drukāt

Jaunciema gatvē būvdarbu dēļ radušos sastrēgumus cer novērst ar satiksmes regulētājiem

.

Jaunciema gatve plakati SDJau vēstīts, ka 10. oktobrī Jaunciema gatvē Rīgā sākās “Rīgas ūdens” ūdensvada izbūves darbi. Būvdarbu dēļ pirmdien, 15. oktobrī, darbdienas beigās virzienā uz Vecmīlgrāvi un Carnikavu izveidojās autotransporta sastrēgums līdz pat Sarkandaugavai.

Rīgas domes Satiksmes departamentā informēja, ka pašlaik darbi uzsākti Jaunciema gatvē 326 pie sūkņu stacijas “Ziemeļblāzma”, virzienā uz Jaunciemu. Līdz 28. oktobrim tiks ierobežota transportlīdzekļu kustība kilometru garā posmā Jaunciema gatvē, sākot no Traktoru ielas Jaunciema virzienā. Arī turpmākie ūdensvada izbūves darbi pa posmiem tiks veikti Jaunciema virzienā.

Pirmdienas vakarā satiksmei tika atvēlēta viena josla, regulējot satiksmi ar luksoforu, un, kā atzina Satiksmes departamentā, diemžēl pārpratuma dēļ satiksmes maksimuma stundās laikus netika nodrošināta satiksmes regulēšana. Regulētāji sāka darbu vien ap plkst. 20.00, un viņi vadīja transporta kustību arī 16. oktobra rītā, vienlaikus vērtējot satiksmes plūsmu, lai ieviestu pēc iespējas labāku risinājumu.

Satiksmes departamentā apgalvo, ka pāris dienu laikā satiksme remontdarbu vietā stabilizēsies, vienlaikus lūdzot autovadītājus, ja tas ir iespējams, izvēlēties apbraukt remontdarbu vietu pa citiem ceļiem. Satiksmes regulētāji būvdarbu vietā vadīs autotransporta plūsmu no plkst. 7.00 līdz 9.00 un no 16.00 līdz 19.00.

Plānots, ka oktobrī sāktie būvdarbi atkarībā no laikapstākļiem varētu ilgt līdz pat pavasarim. Būvdarbi Jaunciema gatvē tiks veikti pa posmiem, satiksme būvdarbu zonā tiks organizēta ar luksoforiem pa vienu braukšanas joslu.

 

Share on Facebook Tweet