Rakstos

Drukāt

19. jūnijā aicina tiešsaistē sekot līdzi diskusijai “Zinošas ģimenes – stipras ģimenes!”

.

ekmin15.03.2016.1 mazsOtrdien, 19. jūnijā, plkst. 18.00, notiks jau ceturtā Tieslietu ministrijas rīkotā lekcija un diskusija ciklā “Zinošas ģimenes – stipras ģimenes”, kuru var vērot arī tiešsaistē.

Šoreiz lekcija veltīta vecāku pienākumiem un atbildībai ģimenes plānošanā un bērnu audzināšanā. Lekciju vadīs sociālā pedagoģe Vineta Preisa un veselības eksperte Diāna Platace. Reģistrējoties ŠEIT, to varēs vērot arī tiešsaistē otrdien no plkst. 18.00 vietnē http://www.svgimenesmaja.lv/webinari. Lekcijas laikā būs iespēja uzdot interesējošos jautājumus ekspertiem, sūtot tos uz e-pasta adresi . Cikla “Zinošas ģimenes – stipras ģimenes!” lekcijas ir bez maksas, plašāku informāciju var iegūt ŠEIT.

Jau vēstīts, ka kopš šī gada 7. jūnija visiem interesentiem ir iespēja tiešsaistē vērot bezmaksas lekciju un diskusiju kursu, kurā dažādu nozaru eksperti diskutē par ģimenei un bērnu vecākiem aktuālām tēmām – finanšu pratība, laulības tiesiskie aspekti, ģimenes attiecību veidošana, psiholoģiskie un ētiskie aspekti u.c.

Lana Mauliņa, Tieslietu ministrijas speciāliste

Tālr.: 67036738
Share on Facebook Tweet