Rakstos

Drukāt

No 1. septembra novadā sadzīves atkritumu apsaimniekošanu veiks SIA “Clean R”

.

clean RSākot no šī gada 1. septembra, nākamo septiņu gadu laikā sadzīves atkritumu apsaimniekošanu Carnikavas novada administratīvajā teritorijā nodrošinās vides pakalpojumu uzņēmums "Clean R".

Izmaiņas atkritumu apsaimniekošanā notiek, jo 1. septembrī beidzas pašvaldības aģentūras "Carnikavas Komunālserviss" un līdzšinējā atkritumu apsaimniekotāja SIA "Pilsētvides serviss" noslēgtais līgums. Jaunais apsaimniekotājs – SIA “Clean R” – ir izvēlēts Carnikavas novada domes iepirkuma konkursa rezultātā kā saimnieciski izdevīgākais piedāvājums starp trim konkurentiem. "Clean R" nodrošinās zemākās sadzīves atkritumu apsaimniekošanas izmaksas un piedāvās iedzīvotājiem jaunus pakalpojumus.

Līdz 1. septembrim atkritumu apsaimniekošanu veiks pašreizējais pakalpojuma sniedzējs – SIA “Pilsētvides serviss”. Iegādātos trafarētos atkritumu maisus ar SIA “Pilsētvides serviss” marķējumu “Clean R” izvedīs arī pēc 1. septembra.

Lai nodrošinātu nepārtrauktu atkritumu apsaimniekošanu novadā, aicinām individuālo dzīvojamo māju īpašniekus un daudzdzīvokļu dzīvojamo māju pārvaldītājus (biedrības, apsaimniekotājus, ar kuriem dzīvokļu īpašnieku kopība noslēgusi attiecīgu līgumu) savlaicīgi noslēgt līgumu ar “Clean R”. Līgumu slēgšana sāksies 7. jūnijā un turpināsies līdz 1. septembri. Līgumu pārslēgšana ir obligāta prasība, jo 1.septembrī spēku zaudēs tie atkritumu apsaimniekošanas līgumi, kuri noslēgti ar SIA “Pilsētvides serviss”. Bez līguma ar “Clean R” pakalpojums netiks nodrošināts.

Līgumu slēgšanas iespējas:

• Elektroniski: aizpildot līgumu SIA "Clean R" mājaslapā www.cleanr.lv.
• Klātienē: sākot no 7. jūnija, katru ceturtdienu “Carnikavas Komunālservisa” telpās Stacijas ielā 7. Šeit strādās "Clean R" pārstāvji, kas atbildēs uz jautājumiem par visiem ar līguma pārslēgšanu un atkritumu apsaimniekošanu saistītiem jautājumiem, kā arī slēgs līgumus ar iedzīvotājiem. "

Clean R" komandas darba grafiks jūnijā Carnikavā klātienē:
- 07.06.2018 plkst. 8.30–17.00;
- 14.06.2018 plkst. 10.00–14.00;
- 21.06.2018 plkst. 8.30–17.00;
- 28.06.2018 plkst. 10.00–14.00.
• Attālināti: sazinoties ar SIA "Clean R" Klientu apkalpošanas daļu, rakstot uz e-pasta adresi vai zvanot pa tālruni: 67111001 darbdienās plkst. 8.30–17.00.

Atkritumu konteineri un maisi

Privātmāju iedzīvotājiem "Clean R" piedāvā sadzīves atkritumu savākšanu konteineros, kā arī īpaši marķētos ūdensnecaurlaidīgos 100 litru maisos.

Iedzīvotāju ērtībai sadzīves atkritumu konteinerus jaunais apsaimniekotājs pārņems no iepriekšējā. Esošajiem konteineriem vienīgi nomainīs marķējumu, kā arī nomainīs stipri bojātos konteinerus.

Sadzīves atkritumu apsaimniekošanas tarifs līdzšinējo 9,05 EUR/m3 (iesk. PVN 21%) vietā būs 13,18 EUR/m3 (iesk. PVN 21%).
Iegādājoties marķētos maisus, atkritumu apsaimniekošana būs iekļauta maisu cenā. 100 l maiss maksās 1,32 eiro (iesk. PVN 21%).

Atkritumu šķirošana

Novada iedzīvotājiem "Clean R" nodrošinās atkritumu šķirošanas iespējas, piedāvājot iegādāties speciālas somas, kuru savākšana un izvešana tiks veikta bez papildu maksas šādiem atkritumu veidiem: papīrs/kartons, stikls un PET pudeles/plastmasa. Šķirošanas somas ir izturīgas pret mitrumu un smagumu, ilgstoši lietojamas un uz tām ir izvietota detalizētā informācija par to, kādu materiālus somā drīkst un nedrīkst likt.

Vairāk informācijas par SIA "Clean R" sniegtajiem pakalpojumiem atkritumu apsaimniekošanas jomā varat uzzināt uzņēmuma mājaslapā cleanr.lv

Vides pakalpojumu uzņēmums "Clean R"

Attēlā: Atkritumu šķirošanas somas

Somas izgrieztas

Share on Facebook Tweet