Rakstos

Drukāt

Aicina pieteikt lielgabarīta atkritumu izvešanu 28. aprīlī

.

Lielgabarits 800Līdz šī gada 26. aprīlim iedzīvotāji var pieteikt lielgabarīta atkritumu (izņemot būvgružus, sadzīves tehniku) izvešanu visos Carnikavas novada ciemos, kas tiks nodrošināta šī gada 28. aprīlī.

Aicinām elektroniski pieteikt adreses, kurās būs nepieciešams nodrošināt pakalpojumu, rakstot uz e-pasta adresi .

Jautājumu un neskaidrību gadījumā aicinām zvanīt pa tālr.: 67461592 vai 28658000. Pieteiktajās adresēs lielgabarīta atkritumi izvešanas dienā plkst. 7.00 jānovieto pie savas sētas, un dienas laikā SIA “Pilsētvides serviss” tos aizvedīs.

Maksa par lielgabarīta atkritumu izvešanu ir 7,48 EUR/m3. Lūdzam ņemt vērā, ka atkritumi jānovieto tā, lai tiem varētu piekļūt ar speciālo transportu.

Informējam arī, ka 26. aprīlī pašvaldības aģentūras «Carnikavas Komunālserviss» telpās (Stacijas ielā 7) būs iespējams noslēgt atkritumu apsaimniekošanas līgumu ar SIA «Pilsētvides serviss». Uzņēmuma pārstāvis līgumus ar iedzīvotājiem slēgs no plkst. 8.30 līdz 17.00 (pusdienas pārtraukums no 12.00 –12.30). Iedzīvotājiem šajā dienā būs iespēja arī «Pilsētvides servisa» pārstāvim uzdot interesējošus jautājumus par atkritumu apsaimniekošanu novadā.

Pilsētvides serviss

Share on Facebook Tweet