Rakstos

Drukāt

Aicina novērtēt pašvaldības sniegto atbalstu ģimenēm ar bērniem

.

Vieta GimeneiVēl tikai 30. un 31. oktobī aicinām nobalsot par Carnikavas novadu Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) rīkotajā konkursā "Ģimenei draudzīga pašvaldība", kurā vērtē pašvaldību sniegto atbalstu un pakalpojumus dažādās jomās ģimenēm ar bērniem.
 
Pašvaldību sniegto atbalstu ģimenēm vērtē konkursa komisija, izpētot pašvaldību iesniegto informāciju, kā arī jebkurš Latvijas iedzīvotājs, no 2. līdz 31.oktobrim balsojot par pašvaldībām vietnē vietagimenei.lv. Iedzīvotāju balsojums tiks ņemts vērā, nosakot konkursa uzvarētājus.
 
Balsošanas periodā vietagimenei.lv iespējams vienlaikus vērtēt un salīdzīnāt divu vai trīs pašvaldību sniegto atbalstu ģimenēm dažādās jomās. Lai sniegtu vērtējumu, ir nepieciešams reģistrēties ar savu Facebook vai Draugiem profilu,
vai e-pasta adresi. Autorizējoties var balsot par trim pašvaldībām.
 
Arī Carnikavas novada pašvaldība piedalās šajā VARAM organizētajā konkursā. Jāpiebilst, ka balsot var ne tikai par tām pašvaldībām, kas piedalās konkursā, bet par jebkuru pašvaldību (to neņems vērā konkursā, bet jūsu viedoklis noderēs pašvaldībām, plānojot atbalsta pasākumus ģimenēm ar bērniem).
 
Pavisam konkursā piedalās 55 pašvaldības, tās tiek vērtētas trīs grupās: republikas nozīmes pilsētas, reģionālas nozīmes attīstības centri un pārējās pašvaldības. Konkursa uzvarētāji tiks paziņoti decembrī.
 
Iedzīvotāji, aktīvi balsojot, var palīdzēt savas pašvaldības bērniem tikt pie jauna rotaļu laukuma, ko dāvinās SIA "Jūrmalas Mežaparki". Rotaļu laukumu vēl papildus VARAM balvai iegūs kāda no četrām pašvaldībām, kas konkursā tiks atzītas par ģimenei draudzīgākajām un kuras nobalsojušo iedzīvotāju skaits būs proporcionāli lielākais pret kopējo pašvaldības iedzīvotāju skaitu.
 
Arī katrs balsotājs var laimēt balvu – ikviens, kas sniegs vērtējumu vietagimenei.lv par kaut vai vienu pašvaldību, piedalās izlozē, kurā katru nedēļu var laimēt dāvanu karti 50 eiro vērtībā ģimenes izklaidei un citas lieliskas balvas: katru nedēļu izlozēs trīs mobilo sakaru operatora "Amigo" dāvātās mobilo tālruņu uzlādes baterijas un divas ieejas biļetes (katra 2 pers.) uz starptautisko izstādi "Baltic Beauty 2017", kas norisnāsies 3.-5. novembrī Rīgā, izstāžu centrā Ķīpsalā, kā arī trīs 10 eiro vērtas "Rimi" dāvanu kartes.
 
Aicinām sekot konkursa jaunumiem sociālās saziņas tīklos facebook.com/vietagimeneidraugiem.lv/vietagimenei un twitter.com/VietaGimenei! Rakstot sociālajos tīklos par konkursu, aicinām izmantot mirkļbirku #vietagimenei.
 
Pēc VARAM sniegtās informācijas
Share on Facebook Tweet