Rakstos

Drukāt

9. februārī Siguldas biznesa inkubatorā aicina uz tikšanos ar ASV uzņēmēju, tehnoloģiju ekspertu

.

bus plakats D.Trojs 800Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Siguldas biznesa inkubators 9. februārī plkst. 14.00-16.00 ielūdz uz iedvesmas pēcpusdienu - tīklošanas pasākumu un tikšanos ar ASV uzņēmēju, tehnoloģiju ekspertu, kopienu aktīvistu Deividu Troju (David Troy).
 
Deivids ir pieredzējis uzņēmējs un kopienu veidošanas aktīvists. Šobrīd viņš ir izpilddirektors un produktu izstrādātājs uzņēmumā 410 Labs, izveidojis e-pastu pārvaldības instrumentus Mailstrom.co un Chuck. Viņš ir saņēmis atzinību no Twitter par savu projektu "Twittervision". Deivida aizraušanās ir dati, pilsētas un uzņēmējdarbība. Viņa pašreizējais projekts Peoplemaps.org izmanto sociālo tīklu datus, lai veidotu pilsētu kopienu kartēšanu. Deivids ir arī TEDxMidAtlantic organizators Vašingtonā.
 
Deivids 10. februārī uzstāsies tehnoloģiju konferencē Techchill Rīgā, savukārt dienu iepriekš, 9. februārī, viesosies LIAA Siguldas biznesa inkubatorā (Siguldā, Pils ielā 16), lai dalītos savā pieredzē ar jaunajiem uzņēmējiem, pašvaldību darbiniekiem, kopienu pārstāvjiem un citiem interesentiem. Pasākuma gaitā paredzēta diskusija, kā arī dalībnieku savstarpējā tīklošanās.
 
Pieteikšanās pasākumam līdz š.g. 8. februāra plkst. 13, rakstot uz e-pastu: vai pa tel. 62400903 (dalībnieku skaits ierobežots).
 
Signe Millere , Siguldas biznesa inkubatora projektu vadītāja
Share on Facebook Tweet