Rakstos

Drukāt

Daudzbērnu ģimenēm iespēja saņemt elektrības dāvanu kartes

.

Latvenerg berniAS "Latvenergo" arī 2014. gadā turpina sociālā atbalsta programmu ģimenēm ar trīs un vairāk bērniem, sniedzot atbalstu ar dāvinājumu EUR 84,24 vērtībā.
 
Atbalsta saņemšanai daudzbērnu ģimenes no 1. augusta var ērti pieteikties klientu apkalpošanas portālā www.e-latvenergo.lv, kā arī klientu apkalpošanas centros visā Latvijā līdz 2014. gada 31. decembrim.
 
Atbilstoši aktuālajai situācijai, kad klienti par elektroenerģiju norēķinās pēc Starta un Pamatatarifiem, dāvinājuma apjoms vienai daudzbērnu ģimenei ir aprēķināts kā starpība starp Starta un Pamata tarifu, papildus kompensējot klientam 2400 kWh par Starta tarifu, kas atbilst EUR 84,24. Saņemot dāvanu karti, daudzbērnu ģimene varēs to pēc savas izvēles attiecināt uz jebkuru "Latvenergo" līgumu, kura ietvaros elektroenerģiju pārdod AS „Latvenergo".
 
AS "Latvenergo" sociālā atbalsta programmas ietvaros 2014. gadā paredzēts daudzbērnu ģimenēm (ģimenēm ar trīs un vairāk bērniem vecumā līdz 18 gadiem) piešķirt elektrības dāvanu kartes 84,24 eiro vērtībā par kopējo summu 1,68 miljoni eiro.
 
Dāvanu karšu izplatīšana un uzskaite, kā arī sociālā atbalsta kampaņas organizēšana tiek īstenota sadarbībā ar Latvijas Pašvaldību savienību.
 
 
Informāciju sagatavoja:
Sandra Vējiņa,
AS "Latvenergo"
Preses sekretāre
Tālr.: 67728816; 29161531
E-pasts:
Share on Facebook Tweet