Rakstos

Drukāt

Remontdarbu dēļ uz Tallinas šosejas būtiski satiksmes ierobežojumi

.

Celu remontdarbiCeļu būves firma SIA "Binders" ir uzsākusi valsts galvenā autoceļa A1 Rīga-Baltezers-Igaunijas robeža (Ainaži) asfalta seguma atjaunošanu posmā no 12,866. km līdz 21,030. km jeb no tilta pār Gauju Carnikavā līdz atpūtas kompleksam "Medzābaki".
 
Satiksmei plānots slēgt sekojošus autoceļa A1 posmus:
- Autoceļa A1 posmu no autoceļa V30 sākuma līdz krustojumam ar autoceļu P1 Rīga–Carnikava–Ādaži, satiksmi novirzot caur Ādažiem pa autoceļu V30.
- Autoceļa A1 posmu no krustojuma ar autoceļu P1 līdz krustojumam ar autoceļu V45 pievadceļš Gaujas tiltam.
 
Pirmā posma slēgšana paredzēta no 9. jūnija līdz 20. jūnijam, savukārt otrā posma slēgšana paredzēta no 30. jūnija līdz 11. jūlijam. Paredzēts, ka abi posmi satiksmei tiks atvērti brīvdienās no piektdienas pēcpusdienas līdz pirmdienas rītam, kā arī 23. un 24.jūnijā. Nepiemērotu laikapstākļu dēļ darbu izpildes laiks var tikt paildzināts.
 
Veicot darbus krustojumos ar autoceļiem P1 un V45 un uz autoceļa V30, satiksme tiks organizēta vairākos posmos, reversi pa vienu joslu, izmantojot luksoforus un satiksmes regulētājus.
 
Kopumā asfalta seguma atjaunošana paredz vecā seguma demontāžu un jaunā seguma ieklāšanu 4 cm biezā kārtā bez darbībām ceļa pamata konstrukcijās. Objekta atjaunošanai pilnībā jābūt pabeigtai līdz jūlija beigām.
 
CBF SIA "Binders" jau iepriekš atvainojas visiem par sagādātajām neērtībām un lūdz ar sapratni uztvert ceļu remontdarbu specifiku.
 
Avots: SIA "Binders"
Foto: Binders.lv
Share on Facebook Tweet