Rakstos

Drukāt

Carnikavas novada pašvaldībai atzinība par efektīvu pārvaldību

.

Balva tehnologijas 80023. janvārī Latvijas atvērto tehnoloģiju asociācijas konferencē Carnikavas novada pašvaldībai tika pasniegts „Gada balvas 2013" Atzinības raksts par izcilu atvērtības principu ievērošanu efektivitātes un kvalitātes nodrošināšanā.
 
Šī atzinība izteikta par vairāku projektu īstenošanu, kas saistīti ar klientu apkalpošanas uzlabošanu – pašvaldībā ieviesto vienas aģentūras principu, kā arī elektronisko pakalpojumu portāla www.pakalpojumi.carnikava.lv izveidi.
 
Jau ziņots, ka Carnikavas novada pašvaldība ir pirmā Latvijas novadu vidū, kura ir izveidojusi šādu portālu, kas nodrošina līdz šim mūsu valstī nebijušu iespēju – elektroniski piedāvātos pakalpojumus var saņemt arī juridiskas personas.
 
Kopumā jaunajā portālā www.pakalpojumi.carnikava.lv var pašvaldībai nosūtīt pieteikumu ielu tirdzniecībai, zemes pirmpirkuma tiesību izmantošanai, mājas numurzīmju saņemšanai, iesniegumu par ikvienu tēmu, pieteikumu arhitektūras un plānošanas uzdevuma, kā arī būvatļaujas saņemšanai u.c.
Share on Facebook Tweet