Rakstos

Drukāt

Carnikavas pašvaldībai pasniedz Efektīvas pārvaldības gada veicināšanas balvu

.

Efektiva balva 80028. novembrī Carnikavas novada pašvaldība saņēma Efektīvas pārvaldības gada veicināšanas balvu pašvaldību kategorijā „Par pašvaldībā ieviestajiem risinājumiem uz klientu orientētas pieejas veicināšanā".
 
Šo atzinību pašvaldība saņēma par vairākiem īstenotiem projektiem, kas vērsti uz klientu apkalpošanas uzlabošanu un vienas pieturas aģentūras principa ieviešanu, viens no tiem – elektronisko pakalpojumu portāla www.pakalpojumi.carnikava.lv izveide, kurā pakalpojumus var saņemt ne tikai novada iedzīvotāji, bet arī juridiskas personas, tādējādi nodrošinot kā resursu, tā laika un naudas ekonomiju.
 
„Ikviena balva un atzinība ir novērtējums mūsu komandas darbam. Tas, ka mūs ir pamanījuši un novērtējuši mūsu paveikto, ir ļoti patīkami. Tas dod gandarījumu, spēku un stimulu strādāt tālāk, pilnveidoties un neapstāties pie sasniegtā," saka Carnikavas novada domes priekšsēdētāja Daiga Jurēvica.
 
Efektiva balva kopbilde 800
 
Pasākumu, kurā tiek novērtēti uzņēmumu, valsts un pašvaldības iestāžu sasniegumi organizāciju pārvaldībā un pasniegta Efektīvas pārvaldības gada balva, jau septīto gadu rīkoja Latvijas Darba devēju konfederācija sadarbībā ar Valsts kanceleju un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju. Efektīvas pārvaldības gada balvas mērķis ir sekmēt labas pārvaldības praksi Latvijā un pieredzes apmaiņu starp privāto un publisko sektoru pārvaldības kvalitātes paaugstināšanai.
 
S.Baltruka
Share on Facebook Tweet