Rakstos

Drukāt

Līdz 25. oktobrim pagarināta iedzīvotāju pieteikšanās novada attīstības stratēģijas izveidei

.

stacijas 5 800
Ņemot vērā lielo iedzīvotāju aktivitāti, piesakoties Carnikavas novada ilgtspējīgas attīstības stratēģijas izstrādes darba grupām, pieteikšanās tiek pagarināta līdz šī gada 25.oktobrim.
 
Kā jau ziņots, Carnikavas novada dome 18.09.2013. pieņēma lēmumu uzsākt Carnikavas novada pašvaldības ilgtspējīgas attīstības stratēģijas 2014. – 2030. gadam izstrādi. Līdz šī gada 25. oktobrim aicinām novada iedzīvotājus, uzņēmējus un nevalstiskās organizācijas pieteikties dalībai kādā no stratēģijas izstrādes darba grupām.
 
Stratēģijas izstrādei plānots izveidot šādas tematiskās darba grupas:
- Uzņēmējdarbības (tai skaitā tūrisma) attīstītas darba grupa;
- Izglītības, kultūras, veselības un sociālās aprūpes un sporta attīstības darba grupa;
- Infrastruktūras, komunālās saimniecības attīstības un vides saglabāšanas darba grupa.
 
Savu pieteikumu dalībai darba grupā lūdzam līdz šī gada 25.oktobrim nosūtīt uz e-pastu: vai arī iesniegt personīgi Carnikavas novada pašvaldības Klientu apkalpošanas centrā, Stacijas ielā 5, Carnikavā.
 
Pieteikumā lūdzam norādīt: vārdu un uzvārdu, pārstāvēto organizāciju (ja attiecināms), e-pasta adresi, tālruņa numuru, kā arī darba grupas nosaukumu, kurā vēlaties piedalīties.
 
Ar novada domes 18.09.2013. lēmumu, kā arī stratēģijas izstrādes darba plānu un organizācijas kārtību var iepazīties pašvaldības mājas lapas sadaļā: Attīstības stratēģija 2014. – 2030. gadam.
 
Share on Facebook Tweet