Rakstos

Drukāt

Covid-19 konstatēts bērnudārzā “Riekstiņš”; iestāde būs slēgta līdz 3. decembrim

.

riekstins 1200Saņemta informācija, ka pirmskolas izglītības iestādes (PII) “Riekstiņš” konstatēts Covid-19 inficēšanās gadījums. Svētdien, 22. novembrī, sasaukta ārkārtas domes sēde, kurā pieņemts lēmums drošības apsvērumu dēļ PII slēgt no 23. novembra līdz 3. decembrim, lai ierobežotu infekcijas izplatīšanos.
 
Saņemot apstiprinājumu par inficēšanās gadījumu, nekavējoties veikti nepieciešamie pasākumi slimības izplatīšanās ierobežošanai!

Saslimšanas gadījums konstatēts brīvdienās, tādēļ saziņa ar Slimību un profilakses kontroles centru (SPKC) notiks pirmdienas rītā, 24. novembrī. Pēc sazināšanās ar SPKC, iestāde papildus rīkosies atbilstoši ekspertu norādījumiem, par kuriem nepieciešamības gadījumā tiks pieņemti atbilstoši lēmumi.

Bērnudārza grupiņu bērnu vecāki ir apzināti un informēti par notikušo. Iespēju robežās mācības tiks organizētas attālināti bērniem vecumā no pieciem līdz sešiem gadiem.
 
Neskaidrību gadījumā var sazināties ar PII “Riekstiņš” administrāciju pa tālruni 29235459, kā arī pa SPKC informatīvo tālruni Covid-19 jautājumos 67387661 darbadienās no plkst. 8.30 līdz 17.00.
Share on Facebook Tweet