Rakstos

Drukāt

Aicinām iedzīvotājus pieteikties konsultācijai VPVKAC un iesniegt gada ienākumu deklarāciju VID

.

VPVKAC divas rindas 01No šā gada 1. marta iedzīvotāji var iesniegt Valsts ieņēmumu dienestā (VID) gada ienākumu deklarācijas par 2019. gadu, lai atgūtu pārmaksāto iedzīvotāju ienākuma nodokli par ārstniecības, izglītības pakalpojumiem un vēl citos likumā “Par iedzīvotāju ienākuma nodokli” noteiktajos gadījumos.
 
Visērtāk deklarāciju ir iesniegt elektroniski, izmantojot Valsts ieņēmuma dienesta Elektroniskās deklarēšanas sistēmu (EDS).

Sistēmai var pieslēgties, izmantojot internetbankas pieejas, elektronisko identifikācijas karti (eID), drošu elektronisko parakstu (eParakstu) vai ar EDS piešķirtu lietotājvārdu un paroli.

Iedzīvotājus, kuriem ir neskaidrības par deklarācijas iesniegšanas procesu elektroniski, kā arī tos, kuri neizmanto internetbanku, aicinām sazināties ar Carnikavas novada Valsts un pašvaldību vienotā klientu apkalpošanas centra (VPVKAC) speciālistiem, lai vienotos par individuālām klātienes konsultācijām, zvanot uz tālr. 29840610, 29124828 vai 22013888, vai rakstot uz e-pasta adresi .

Atgādinām, ka līdz šā gada 17. jūnijam vēl var iesniegt deklarāciju arī par 2016. gadu.

Share on Facebook Tweet