Rakstos

Drukāt

15.jūnijā aicinām uz jautriem ģimeņu kopā būšanas svētkiem Carnikavā, vakarā – zaļumballe

.

gimenu svetki 80015. jūnijā Carnikavas parkā visas dienas garumā norisināsies līksms un azartisks svētku pasākums ar spēlēm, stafetēm, priekšnesumiem, kas veltīts novadnieku ģimeņu kopā būšanai. Ieplānojiet šo dienu Carnikavā – būs arī koncerts, tirdziņš un šīs sezonas pirmā zaļumballe.

No plkst. 12.00 līdz 16.00 lielie, mazie un visi kopā varēs izmēģināt savus spēkus un veiksmi dažādās sportiskās atrakcijās – stafetēs un spēlēs. Plkst. 12.00-17.00 darbosies svētku tirdziņš. Savukārt koncerta “Mēs kopā” apmeklētājus, sākot no plkst. 17.00, priecēs novada mūziķi un Carnikavas tautas nama “Ozolaine” mākslinieciskie kolektīvi.

Pasākuma programma vēl tiek papildināta, sekojiet līdzi informācijai.

Svētku noslēgumā plkst. 19.00 atklāsim sezonas pirmo zaļumballi, kurā par labu mūziku, garastāvokli un dejām gādās grupa “Tequila Band”, kas apvieno māksliniekus, kuriem mūzika ir hobijs un sirdslieta.

Informācija tirgotājiem:
Aicinām pieteikties tirdzniecībai pasākumā amatniekus, mājražotājus ar pārtikas precēm, radošās darbnīcas un atrakcijas. Tirgotājiem, kas vēlas pieteikt tirgošanai savu produkciju, tas jāpaveic savlaicīgi, elektroniski sūtot pieteikumu uz e-pasta adresi: vai klātienē Carnikavas novada domes Klientu apkalpošanas centrā Stacijas ielā 5 (1. stāvā). Pieteikšanās tirdzniecībai Ģimeņu kopā būšanas svētkiem noteikta līdz 10. jūnijam.
Share on Facebook Tweet