Rakstos

Drukāt

Novadnieki aicināti pieteikties laivu un jahtu parādei

.

Laivas1 80022. augustā atzīmēsim mūsu novada krāšņāko un vērienīgāko pasākumu – XIV Nēģu svētkus! Lai izdotos lieliska svētku atpūta gan iedzīvotājiem, gan novada viesiem, aicinām mūsu novadnieku komandas pieteikties laivu un jahtu parādei!
 
Parāde norisināsies Gaujas straujajos ūdeņos un gaidīs šī gada brašos laiviniekus un laivinieces ar savām laivām vai jahtām ar iegrimi līdz 80 cm. Tās var būt gan lielas, gan mazas, airējamas vai ar motoru darbināmas, vēja vai iedvesmas dzenamas. Galvenais – lai negrimst un ir grezni rotātas!
 
Parādes mērķis ir sadraudzība un iespēja neformāli reklamēt savu organizāciju, kā arī vienkārši patīkami pavadīt laiku. Pēc parādes sekos tradicionālais Svētku gājiens, kurā laipni aicinām piedalīties arī laivu parādes dalībniekus, mērojot ceļu no Atpūtas ielas gala līdz Carnikavas parkam.
 
Aicinām laivu un jahtu parādei pieteikties līdz šī gada 14. augustam, sūtot pieteikumu uz e-pastu: . Piesakoties lūdzam norādīt savu vārdu, uzvārdu, organizācijas nosaukumu, dalībnieku skaitu un ūdens transporta veidu. Lai netrūkst radošu ideju laivu un jahtu rotāšanā un uz tikšanos laivu parādē!
 
S.Elsts
Share on Facebook Tweet